ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Το top 6 των αντιγηραντικών θεραπειών για τέλειο χαμόγελο

Το χαμόγελο καθορίζει τον τρόπο που νιώθουμε εμείς για τον εαυτό μας, δηλώνει αυτοπεποίθηση και επηρεάζει την εικόνα των άλλων για εμάς.

Το top 6 των αντιγηραντικών θεραπειών για τέλειο χαμόγελο

Για το λόγο αυτό και οι αντιγηραντικές θεραπείες δοντιών είναι αυτό που στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη ζήτηση από όλες τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Δείτε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι και τι περιλαμβάνει η κάθε μία αναλυτικά.

Φυσικά, ο οδοντίατρός σας θα σας συμβουλεύσει ποια ταιριάζει στην περίπτωσή σας, ανάλογα με το περιστατικό, το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε και το ποσό που προτίθεστε να δαπανήσετε.

Λάμψη με αεροαπόξεση

Είναι η διαδικασία που ακολουθεί έναν βαθύ και εξονυχιστικό καθαρισμό των δοντιών. Πρόκειται για μια ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία, όπου ο οδοντίατρος χρησιμοποιεί μια ειδική συσκευή η οποία εκτοξεύει κόκκους σόδας, που στο πέρασμά τους απομακρύνουν τις μικροχρωστικές που δημιουργούνται από τον καφέ, το τσιγάρο, το πούρο, το κόκκινο κρασί, τα ποτά τύπου cola κ.α. Για ακόμη περισσότερη λάμψη, η διαδικασία ολοκληρώνεται με τη χρήση ενός αφρώδους σκευάσματος, το οποίο προσδίδει επιπλέον λάμψη χαρίζοντας ένα πραγματικά αστραφτερό χαμόγελο.

Λεύκανση με μέθοδο ZOOM

Είναι η πλέον αποτελεσματική διαδικασία λεύκανσης των δοντιών στο οδοντιατρείο, η οποία επιτελείται σε μόνο 45 λεπτά. Χαρίζει ένα φυσικά λευκό χαμόγελο χωρίς να προκαλεί βλάβες στην αδαμαντίνη ή ευαισθησίες στα δόντια. Για να διατηρηθεί το εντυπωσιακό αποτέλεσμα συστήνεται μια σύντομη θεραπεία συντήρησης του αποτελέσματος με νάρθηκες. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο τα δόντια λευκαίνουν χάρη στη δράση του υπεροξειδίου του υδρογόνου, ουσία μη βλαβερή τόσο για τα δόντια όσο και για τους ιστούς.

Ορθοδοντική με τη μέθοδο Invisalign

Είναι η μέθοδος η οποία στηρίζει το αποτέλεσμά της στη χρήση διαφανών σετ ναρθήκων οι οποίοι αντικαθίστανται κάθε 2 εβδομάδες. Η όλη πορεία της θεραπείας είναι σύντομη, εξαιρετικά αισθητική και προσφέρει τη δυνατότητα καλής στοματικής υγιεινής. Εξυπηρετεί όλους τους ενήλικες που θα ήθελαν να ισιώσουν τα δόντια τους άνετα, χωρίς την ενόχληση των brackets (σιδεράκια) και μη διαταράσσοντας την κοινωνική τους ζωή! Η θεραπεία διαρκεί από 6-18 μήνες.

Αναδιαμόρφωση του χαμόγελου με direct venears σε μία συνεδρία!

Πρόκειται για μια μοναδική πατέντα προκατασκευασμένων όψεων σε διάφορα μεγέθη που κατασκευάζονται στη Ζυρίχη και δίνουν τη δυνατότητα σε έναν έμπειρο και καταρτισμένο οδοντίατρο, να προσφέρει ένα πολύ αισθητικό χαμόγελο, με απειροελάχιστο έως και καθόλου τρόχισμα των δοντιών, τοποθετώντας άμεσα τις όψεις των προκατασκευασμένων venears, που είναι τόσο λεπτές όσο και ένας φακός επαφής!

Όψεις ζιρκονίας – Αισθητικές ολοκεραμικές στεφάνες

Η πορσελάνη κοστίζει περισσότερο από όλες τις αισθητικές παρεμβάσεις στα δόντια. Είναι όμως το καταλληλότερο υλικό για να δώσει λύση και στα πιο δύσκολα στόματα καθώς και στους πιο απαιτητικούς ασθενείς. Ένας έμπειρος και εξειδικευμένος οδοντίατρος μπορεί να επιτύχει τον πλήρη ανασχεδιασμό του χαμόγελου σύμφωνα με τις αρχές της αισθητικής και τα πρωτόκολλα εργασίας επανασχεδιασμού του χαμόγελου- smile design. Η παρούσα μέθοδος απαιτεί δύο ραντεβού. Στο πρώτο τροχίζονται τα δόντια και στο δεύτερο τοποθετούνται οι όψεις ή στεφάνες.

Εμφυτεύματα άμεσης φόρτισης

Ό,τι πιο θεαματικό έχει να παρουσιάσει η οδοντιατρική σήμερα είναι ότι σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις του ιατρικού ιστορικού τους, μπορούν να τοποθετηθούν 4 – 6 εμφυτεύματα και πάνω σε αυτά να στηριχθούν 12 δόντια σε χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας! Αυτή η μέθοδος δίνει άπαξ λύση ακόμη και σε άτομα που μέχρι πριν λίγα χρόνια μπορούσαν να φοράνε μόνο οδοντοστοιχίες.