ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Check Up Αντιγήρανσης από την Ορθοβιοτική

Η Ορθοβιοτική έχει τους τρόπους να μας κάνει να ζήσουμε περισσότερο, καλύτερα και ομορφότερα!

Check Up Αντιγήρανσης από την Ορθοβιοτική

Καθώς ανοίγουν οι αυτόματες πόρτες, νομίζεις πως μπαίνεις σε κλινική του Beverly Hills και περιμένεις ότι θα πέσεις πάνω στην Angelina. Ή έστω στην Demi Μοore! Kι αν οι διάσημες του Hollywood έχουν σίγουρα κάποια μυστικά και μια ολόκληρη ομάδα ειδικών να φροντίζουν για την υγεία και την εμφάνισή τους, αυτό δεν σημαίνει πως κι εμείς οι λιγότερο... διάσημοι δεν μπορούμε να έχουμε τα ίδια μέσα στη διάθεσή μας.

or1

Η Ορθοβιοτική είναι ένα πρότυπο πολυιατρείο προληπτικής ιατρικής και αντιγήρανσης. Μια ομάδα εξειδικευμένων ιατρών και συμβούλων αναλαμβάνει να εξετάσει τον τρόπο που ο οργανισμός μας γερνάει και να προτείνει τις καταλληλότερες "θεραπείες". Κι αυτό γιατί στην Ορθοβιοτική η γήρανση προσεγγίζεται ως κρυφή φλεγμονή που αρχικά πρέπει να εντοπιστεί, να μελετηθεί και στη συνέχεια να αντιμετωπιστεί.

Και πως γίνεται αυτό; Με ειδικές εξετάσεις και μετρήσεις από μηχανήματα που κάνουν τα... δύσκολα εύκολα: ψηφιακή θερμογραφία σώματος, υπερηχογραφικός έλεγχος, έλεγχος τριχοειδών αγγείων με Bio Clip, μέτρηση βιολογικής ηλικίας, μέτρηση του κολλαγόνου του δέρματος, έλεγχος του οξειδωτικού στρες, γονιδιακός έλεγχος, έλεγχος ορμονών κ.ά.

Κι αν όλα αυτά ακούγονται... βουνό, όπως διαπίστωσα μπορούν να γίνουν εύκολα, ανώδυνα και γρήγορα σε μια και μόνο επίσκεψη!

or3

Eίδα, έμαθα και έκανα πολλά στην Ορθοβιοτική, με τη βοήθεια του κυρίου Μιχάλη Παπαχαραλάμπους (Ειδικός Παθολόγος Επιστημονικός Διευθυντής Ορθοβιοτικής) και της ομάδας του, ακολουθώντας το κλινικό πρωτόκολλο αντιγήρανσης που αποκάλυπτε κομμάτι - κομμάτι τον τρόπο που ο δικός μου οργανισμός λειτουργεί.

Το ζητούμενο μπορεί να είναι πάντα η ωραία εμφάνιση, αλλά σπάνια ένας μη υγιής οργανισμός δείχνει όμορφος και έχει να επιδείξει σφρίγος, λάμψη και υπέροχη επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες!

Στην Ορθοβιοτική λοιπόν έμαθα πως η κρυφή εκφύλιση των κυττάρων του οργανισμού μας θα μπορούσε με τις κατάλληλες κινήσεις να ξεκινήσει στα 60 κι όχι στα 35 χρόνια όπως συνήθως συμβαίνει. Και πως το πρώτο σημάδι τις εκφύλισης αυτής είναι η... πρεσβυωπία!

Έμαθα ακόμη πως η γλυκοζυλίωση (κάτι σαν καραμελοποίηση των οργάνων) είναι υπεύθυνη για το 50% της γήρανσης και πως μπορούμε να την ανακόψουμε εάν μεταξύ άλλων περιορίσουμε τους υδατάνθρακες στη διατροφή μας! Έμαθα ακόμη για το πόσο σημαντική είναι βιταμίνη D στον οργανισμό μας και πως ακόμη και στην Ελλάδα που διαθέτουμε άπλετη ηλιοφάνεια, έχουμε έλλειψη βιταμίνης D! Ακόμη έμαθα για τα Ω3 και Ω6 που λειτουργούν σαν πυροσβέστες στις κρυφές φλεγμονές αρκεί να βρίσκονται σε ιδανική σχέση μεταξύ τους στον οργανισμό μας. Και πως όλα αυτά μπορούν να ελεγχθούν και να βελτιωθούν!

or4

Τα γονίδια της μακροζωίας, τα βλαστοκύτταρα, ο έλεγχος των ορμονών και του οξειδωτικού στρες είναι μερικά μόνο από τα "εργαλεία" των ειδικών στην Ορθοβιοτική.

Ανάλογα με το ζητούμενο κάθε φορά, μια ομάδα από βιοπαθολόγους, δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, γυναικολόγους, ορθοπεδικούς και διατροφολόγους αναλαμβάνουν δράση σχεδιάζοντας εξατομικευμένες θεραπείες.

Η "συνταγή υγείας" της Ορθοβιοτικής περιλαμβάνει πάντα την καθοδήγηση για τον σωστό τρόπο διατροφής και τη λήψη εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής που τονώνουν στοχευμένα τον οργανισμό ανάλογα με τις ανάγκες και τις ελλείψεις του.

Δείτε περισσότερα και μπείτε στο "κλίμα" μπαίνοντας στο www.orthobiotiki.com
Oρθοβιοτική: Σώρου 3-5 Μαρούσι, τηλ. 210 32 30 000, 210 68 56 720