ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Η πυρηνική ιατρός Άννα Μαστοράκου, νέα πρόεδρος της ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ

Μία πυρηνικός ιατρός από την Πάτρα η κυρία Άννα Μαστοράκου, είναι η νέα πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ, όπως προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Σαββάτου και από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της Ένωσης. 

Η πυρηνική ιατρός Άννα Μαστοράκου, νέα πρόεδρος της ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ

Συγκεκριμένα, πρόεδρος, εξελέγη η κυρία Άννα Μαστοράκου Πυρηνικός Ιατρός (Πάτρα), Α΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Ι. Κωνσταντινίδης Ιωάννης Ορθοπεδικός (Θεσσαλονίκη), Β’ Αντιπρόεδρος ο κ. Ευ. Γκανάς Ουρολόγος (Γιαννιτσά), Γενικός Γραμματέας ο κ. Χρ. Παπασιδέρης Αγγειοχειρουργός (Αθήνα), Ταμίας ο κ. Κων. Δάβος Καρδιολόγος (Αθήνα), Ειδικός Γραμματέας ο κ. Σπ. Γαλάνης Γενικός Ιατρός (Κέρκυρα), Ειδικός Γραμματέας ο κ. Χατζούδης Σταύρος Παθολόγος (Αθήνα), και μέλη οι κ.κ. Αρχιμήδης Κοσκοσάς Οφθαλμίατρος (Θεσσαλονίκη), Κωνσταντίνος Αργυράκης Γυναικολόγος (Αθήνα), Νίκος Τσαμαδός Ορθοπαιδικός (Αθήνα), Θεόδωρος Κολλάρος Γυναικολόγος (Πάτρα).

Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι κυρίες Νίκη Μανάκου, Γεωργία Κακαράντζα και Βασιλική Παπαδοπούλου.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης κάλεσε όλους τους ιατρούς με οποιαδήποτε σχέση εργασίας με τον ΕΟΠΥΥ, να εγγραφούν και να ενδυναμώσουν την Ένωση με όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη, τονίζοντας ότι η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ προτίθεται να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να βελτιωθούν οι χρόνιες δυσλειτουργίες του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες δυσκολεύουν την καθημερινή ιατρική πράξη με στόχο την αποκατάσταση της επαγγελματικής και επιστημονικής ακεραιότητας του συμβεβλημένου Ιατρού και τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς του ασφαλισμένους.