ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ: Προχωρά σε νέες συμβάσεις με τα Κέντρα Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας

Σε νέες συμβάσεις με τα Κέντρα  Αποθεραπείας Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας (ΚΑΑ), προχωρά η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.

ΕΟΠΥΥ: Προχωρά σε νέες συμβάσεις με τα Κέντρα Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνει σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης με τα ΚΑΑ Ημερήσιας Νοσηλείας. Προκειμένου μάλιστα να υπογραφούν οι συμβάσεις των ΚΑΑ για Ημερήσια Νοσηλεία σύμφωνα με το νέο συμβατικό πλαίσιο, ο ΕΟΠΥΥ καλεί:

Όλα τα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ Κέντρα Αποθεραπείας Αποκατάστασης που έχουν συνάψει σύμβαση για Ημερήσια Νοσηλεία και επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Οργανισμό για τη συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών υγείας, να υποβάλλουν αίτηση και να υπογράψουν το νέο σχέδιο σύμβασης, υποβάλλοντας παράλληλα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι οι νέοι πάροχοι Κέντρων Αποθεραπείας Αποκατάστασης που επιθυμούν να συμβληθούν για πρώτη φορά με τον ΕΟΠΥΥ θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία.

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση του Οργανισμού, για τα ΚΑΑ που είναι συμβεβλημένα μέχρι σήμερα με τον ΕΟΠΥΥ για ημερήσια νοσηλεία και δεν δηλώσουν ενδιαφέρον για να υπογράψουν το νέο σχέδιο σύμβασης, η διοίκηση, θα προβεί στην καταγγελία της σύμβασής τους.

Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης με ό,τι αυτή συνοδεύεται, καθώς και η αποστολή του φυσικού αρχείου στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Δείτε εδώ την πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΟΠΥΥ: Ξεκίνησαν οι συμβάσεις με τους οπτικούς - Χωρίς προπληρωμή τα γυαλιά

Συνάντηση Οπτομετρών με ΕΟΠΥΥ & υπ. Υγείας: Εκμηδενίζεται η πιθανότητα υπέρβασης της δαπάνης



Ξανθός & Πολάκης στηρίζουν τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για τις συμβάσεις των Οπτικών

Μπερσίμης στο onMed: Κανένας μη συμβασιοποιημένος πάροχος με τον ΕΟΠΥΥ το 2018