ΦΑΡΜΑΚO

Διεθνείς διακρίσεις για τη UNI-PHARMA - Συνεχίζουμε το ταξίδι της Αριστείας τονίζει η διοίκηση

Διεθνή διάκριση 5 αστέρων κατέκτησε η αμιγώς ελληνική φαρμακοβιομηχανία UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ. Η γνωστή ελληνική εταιρεία έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση Recognised for Excellence από τον ευρωπαϊκό οργανισμό European Foundation for Quality Management (EFQM).

Διεθνείς διακρίσεις για τη UNI-PHARMA - Συνεχίζουμε το ταξίδι της Αριστείας τονίζει η διοίκηση

Πρόκειται για ένα μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα, που ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να βελτιώσει τη διεθνή ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Μάλιστα, σήμερα, τα πρότυπα του EFQM ακολουθούν πάνω από 30.000 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και οργανισμοί.

Η τελετή απονοιμή έγινε στις 24 Νοεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεων Επιχειρήσεων (www.eede.gr), παρουσία και του CEO του ευρωπαϊκού οργανισμού EFQM, Léon Tossaint. Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, κυρία Ιουλία Κλ. Τσέτη, η οποία επαναβεβαίωσε τη δέσμευση της Διοίκησης για συνέχιση του ταξιδιού στην Αριστεία και για την επίτευξη ακόμη υψηλότερων επιδόσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η UNI-PHARMA εφαρμόζει το μοντέλο EFQM για 8 συναπτά έτη και χάρη σε αυτό έχει καταφέρει να συνδυάσει την επιχειρηματική ανάπτυξη με τη διαρκή βελτίωση των επιχειρησιακών διαδικασιών σε νευραλγικούς λειτουργικούς τομείς και να ανεβάζει τον πήχη της Αριστείας κάθε φορά υψηλότερα.

Στην ίδια εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η βράβευση της Φαρμακοβιομηχανίας ΙΟΥΛΙΑ & ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΤΗ Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ - INTERMED με τη Διεθνή Πιστοποίηση Investors In People. Πρόκειται για ένα Διεθνές Πρότυπο και Πιστοποίηση για την βελτίωση των επιχειρηματικών επιδόσεων μέσα από τους Ανθρώπους. Καθιστά δυνατό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας πως υπάρχει η σωστή υποδομή για την υπεροχή των ανθρώπων σε επίπεδο τεχνογνωσίας, δεξιοτήτων, επιβράβευσης και εξέλιξης.

Η βράβευση της INTERMED αποδεικνύει ότι η Διοίκηση της εταιρείας θεωρεί τους ανθρώπους της συνοδοιπόρους στην εταιρική ανάπτυξη και δίνει έμφαση στην ενδυνάμωσή τους και στη διασφάλιση ενός υγιούς, ασφαλούς και δημιουργικού μέλλοντος γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους.

Διαβάστε ακόμη:

Το Salospir κερδίζει δικαστήριο έναντι της Bayer σε υπόθεση εμπορικού σήματος

Uni-Pharma: επένδυση 35 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη της χώρας