ΦΑΡΜΑΚO

H DEMO υποστήριξε το 9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό & Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ είχε ενεργό συμμετοχή και υποστήριξε το 9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό & Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, και έλαβε χώρα στην Καλαμάτα από 19 έως 22 Μαΐου 2016.

H DEMO υποστήριξε το 9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό & Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο

Το ετήσιο συνέδριο, που αποτελεί θεσμό στον χώρο της υγείας, φέρνει κοντά τους Νοσηλευτές και τους Επαγγελματίες Υγείας για να αναδείξει την κλινική και επιστημονική εργασία που συντελείται σε Πανελλαδικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία για επιμόρφωση σε νέες πρακτικές και να παρουσιάσει τις εξελίξεις που αφορούν τον χώρο της νοσηλευτικής και της υγείας.

Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ενέσιμων σκευασμάτων με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου τα τελευταία 10 χρόνια κατέχει αδιαλείπτως την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό τεμαχίων. Ας σημειωθεί ότι είναι η μοναδική μονάδα παραγωγής πλαστικής αμπούλας στην Ελλάδα και η πιο σύγχρονη μονάδα ορών στην χώρα μας.

Με τρεις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που φτάνει τους 800 εργαζόμενους, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 52 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία.

DEMO: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια www.demo.gr

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Οι τρεις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες της DEMO με έκταση 45.000m2, σε συνδυασμό με της υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτρέπουν στην εταιρεία να προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες εφοδιασμού (logistics) σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Με ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 22% τα τελευταία 8 χρόνια και προσωπικό που φτάνει τα 800 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 52 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Λατινική Αμερική και την Ωκεανία.

Διαβάστε ακόμη:

Χρονιά Επιτυχίας το 2015 για την DEMO ΑΒΕΕ, αλλά το νέο επενδυτικό της πλάνο αργεί, εξαιτίας των οφειλών του ΕΣΥ