ΦΑΡΜΑΚO

Natural Cranberry with Vitamin C της Solgar: Η ασπίδα του ουροποιητικού ενάντια στις ουρολοιμώξεις

Το Natural Cranberry with Vitamin C της Solgar είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του cranberry με αυτές της βιταμίνης C και προστατεύει τον οργανισμό από βακτηρίδια τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μολύνσεις στην ουρογεννητική οδό.

Natural Cranberry with Vitamin C της Solgar: Η ασπίδα του ουροποιητικού ενάντια στις ουρολοιμώξεις

To cranberry χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική για την προστασία από κυστίτιδες και άλλες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Σύγχρονες επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι, πέραν των αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχει και οι οποίες προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες, προσφέρει παράλληλα τα οφέλη και από δύο άλλες ουσίες την D-μανόζη και το ιππουρικό οξύ, οι οποίες εμποδίζουν την προσκόλληση παθογόνων βακτηρίων στα τοιχώματα της ουρογεννητικής οδού. Επίσης, οι ιδιότητες του είναι ωφέλιμες σε περιπτώσεις κυστίτιδας.

Cranberry With Vitamin C 60 Vegetable Capsules web

Το Cranberry της Solgar ενισχύει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος και το προστατεύει από τις λοιμώξεις, βοηθώντας μας να κρατήσουμε τους δυσάρεστους καλοκαιρινούς «επισκέπτες» μακριά, ενώ συνδυάζει το φυσικό εκχύλισμα Cranberry με βιταμίνη C για επιπλέον απορρόφηση και αποτελεσματικότητα!

Παράγεται, συσκευάζεται στις ΗΠΑ – εισάγεται μέσω Μεγάλης Βρετανίας
Διανέμεται από την ΙSOPLUS A.E.
τηλ: 210 9579 707
www.healthyme.gr
www.facebook.com/healthyme.gr/