ΦΑΡΜΑΚO

Η Demo παρούσα σε Συνέδριο Καρδιολογίας και Ουρολογίας

Παρούσα σε δύο σημαντικά συνέδρια, ένα Καρδιολογικό και ένα Ουρολογικό, βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO. Ειδικότερα, η εταιρεία είχε ενεργό συμμετοχή και υποστήριξε το 37ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 20-22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με τη συμμετοχή 3.500 καρδιολόγων και νοσηλευτών απ’ όλη την Ελλάδα.

Η Demo παρούσα σε Συνέδριο Καρδιολογίας και Ουρολογίας

Το Πανελλήνιο συνέδριο αποτελεί την κορυφαία επιστημονική συνάντηση για την Καρδιολογία στην Ελλάδα. Το επιστημονικό πρόγραμμα με συμμετοχή ιατρών, ερευνητών, νοσηλευτών και επαγγελματιών υγείας στον τομέα της Καρδιοαγγειακής Ιατρικής, αποτέλεσε εγγύηση για την απόκτηση νέας γνώσης, δυνατότητα ανταλλαγής εμπειριών και για την προσέγγιση των πιο σύγχρονων και αξιόλογων επιτευγμάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στον τομέα της επιστήμης.

Οι συμμετέχοντες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της DEMO ενημερώθηκαν τόσο για τις υπάρχουσες θεραπευτικές επιλογές που διαθέτει η εταιρία καθώς επίσης και για τη διάθεση νέων σκευασμάτων (Ιρβεσαρτάνη).

Επίσης, την ίδια περίοδο η DEMO ήταν παρούσα στο 23ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο, που έλαβε χώρα στις 20-23 Οκτωβρίου στη Ρόδο. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων, η περαιτέρω διερεύνηση των γνώσεων και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, μέσα από ένα επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου. Η DEMO έδωσε δυναμικά το παρόν και η ιατρική κοινότητα είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί, στο περίπτερο της εταιρίας, για το πορτοφόλιο των ουρολογικών προϊόντων.

Με τρεις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που φτάνει τα 800 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με δικά της προϊόντα σε 80 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία.

Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ενέσιμων σκευασμάτων με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου τα τελευταία 10 χρόνια κατέχει αδιαλείπτως την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό τεμαχίων.

Διαβάστε ακόμη:

Τιμητική βράβευση του Σταύρου Δέμου, του πρώτου προέδρου της ΠΕΦ στα Healthcare Business Awards