ΦΑΡΜΑΚO

Ο Κ. Λουράντος στο τιμόνι των Φαρμακοποιών Αττικής για 8η τριετία - Τι αναφέρει στο μήνυμα νίκης

Στο τιμόνι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) επανεξελέγη για 8η τριετία, ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, όπως προέκυψε από την καταμέτρηση των ψήφων της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης (Κυριακή 27 Νοεμβρίου) στον μεγαλύτερο Φαρμακευτικό Σύλλογο της χώρας.

Ο Κ. Λουράντος στο τιμόνι των Φαρμακοποιών Αττικής για 8η τριετία - Τι αναφέρει στο μήνυμα νίκης

Στην χθεσινή αναμέτρηση, ψήφισαν περίπου 1.950 φαρμακοποιοί της Αθήνας, σε σύνολο 3.370 εγγεγραμμένων, για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου, καθώς και τακτικών και τακτικών αντιπροσώπων του ΦΣΑ για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ).

Ο κ. Λουράντος, επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, είχε πλειοψηφήσει στην προηγούμενη αναμέτρηση με ποσοστό 40,86%. Σύμφωνα με την καταμέτρηση μέχρι το βράδυ της Κυριακής ο συνδυασμός του κ. Λουράντου συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, που αντιστοιχούν σε τουλάχιστον τέσσερις έδρες.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις που μετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση ήταν :

- ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
- Α.Κ.Ι.Φ. - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών
- ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ

Ο νικητής των εκλογών και επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Λουράντος σε μήνυμά του δηλώνει τα εξής:

«Παρά την σφοδρή κακοκαιρία οι Φαρμακοποιοί με την μαζική προσέλευσή τους απέδειξαν ότι εξακολουθούν να διαθέτουν τα αγωνιστικά αντανακλαστικά ενάντια σε όσους έχουν πλήξει το Φαρμακείο ή είναι ασυνεπείς προς τις υποσχέσεις τους όπως η σημερινή Κυβέρνηση
Ο κλάδος των Φαρμακοποιών διαθέτει τα αποθέματα να εναντιωθεί και πάλι σε όσους έχουν στοχεύσει σε βάρος των Φαρμακειών μας και θα το διαπιστώσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα
Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όσους αψήφησαν την σφοδρή κακοκαιρία και τίμησαν με την ψήφο τους όλους τους υποψηφίους.
Λάβαμε την εντολή ανανέωσης και έναρξης δυναμικών δράσεων για το μέλλον των Φαρμακείων μας».