ΦΑΡΜΑΚO

Σημαντικοί ρυθμοί ανάπτυξης και για το 2016 στο δίκτυο Pharma Plus

Σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης κατέγραψε το δίκτυο φαρμακείων Pharma Plus και το 2016, προσελκύοντας όχι μόνο περισσότερους και πιστούς πελάτες στα φαρμακεία, αλλά και καινούρια μέλη στο Δίκτυο.

Σημαντικοί ρυθμοί ανάπτυξης και για το 2016 στο δίκτυο Pharma Plus

Συμπληρώνοντας 15 χρόνια με καινοτομίες στην αγορά του φαρμακείου, η Pharma PLUS -σε μια δύσκολη για τον κλάδο χρονιά- παρέμεινε ανταγωνιστική και κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, η οποία συνεχίζει:

Η εφαρμογή μιας ενιαίας προωθητικής στρατηγικής η οποία, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει την υλοποίηση πολλών ενεργειών με προσφορές και σημαντικές εκπτώσεις μέσα στο χρόνο, αποτέλεσε ένα ισχυρό «όπλο» στη φαρέτρα των υπηρεσιών της. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την αύξηση του μέσου αριθμού των αποδείξεων στα φαρμακεία του Δικτύου κατά 5% στο σύνολο του έτους. Παράλληλα, σημαντική άνοδο κατά 71% σε τεμάχια και 80% σε αξίες παρουσίασαν και οι πωλήσεις σε καλλυντικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα των εταιρειών που συμμετείχαν στις προωθητικές ενέργειες της Pharma PLUS.

Επιπλέον, με στόχο την επέκταση του Δικτύου μέσα και από την ενσωμάτωση νέων φαρμακείων σε επιλεγμένες περιοχές, αλλά και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, η Pharma PLUS διεύρυνε το Δίκτυό της με 15 νέα φαρμακεία σημειώνοντας 18% ανάπτυξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Pharma PLUS διαθέτει δικό της προμηθευτικό κέντρο και φροντίζει να εφοδιάζει με γνωστά, αξιόπιστα προϊόντα όλα τα φαρμακεία του Δικτύου στις καλύτερες τιμές της αγοράς προς όφελος των πελάτων τους.

Η Pharma PLUS είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών, μέλος του Ομίλου Lavipharm. Στόχος της είναι να συμβάλλει ενεργά στην εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου, μέσα από τη δημιουργία ενός Ισχυρού Πανελλαδικού Δικτύου Φαρμακείων. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, συνεργάζεται στενά με το φαρμακοποιό, ώστε να τον βοηθήσει στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου ανταγωνισμού, διευκολύνοντάς τον, παράλληλα, στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπλήρωση του ρόλου του ως επιστημονικού συμβούλου υγείας.