ΦΑΡΜΑΚO

Νέα σύνθεση της Φαρμακευτικής Γνωμοδοτικής Επιτροπής, δια χειρός Γ. Γιαννόπουλου

Yπό ανασυγκρότηση βρίσκεται η Φαρμακευτική Γνωμοδοτική Επιτροπή.

Νέα σύνθεση της Φαρμακευτικής Γνωμοδοτικής Επιτροπής, δια χειρός Γ. Γιαννόπουλου

Ειδικότερα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Γιώργος Γιαννόπουλος, προχώρησε στην 9η τροποποίηση της Επιτροπής, ύστερα από αλλαγές στην οργάνωση των διευθύνσεων του υπουργείου Υγείας με συνακόλουθη αλλαγή στη γραμματειακή υποστήριξη της επιτροπής.

Πλέον μετά τις αλλαγές, η σύνθεση της Επιτροπής έχει ως εξής:

i. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους, που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Υγείας, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους, που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Εσωτερικών.

ii. ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Φαρμακοποιός, Α΄ Αντιπρόεδρος – τακτικό μέλος Δ.Σ./Ε.Ο.Φ., ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΜΑΡΙΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, Φαρμακοποιό, αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ./Ε.Ο.Φ.

iii. ΜΠΟΥΡΓΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, με αναπληρωτή τον ΣΑΜΑΡΑ ΗΛΙΑ, Προϊστάμενο του Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών.

iv. ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με αναπληρωτή τον ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, Προϊστάμενο του Τμήματος Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών Δημόσιας Υγείας Ε.Σ.Υ.

v. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, με αναπληρωτή τον ΒΑΛΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, Α΄ Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η ΑΛΥΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΔΕ Διοικητικών- Γραμματέων, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια την ΛΥΜΠΕΡΤΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, του κλάδου ΔΕ Διοικητικών – Γραμματέων, που υπηρετεί στην ίδια ως άνω Διεύθυνση.

Διαβάστε ακόμη:

Μονάδες ψυχικής υγείας: Εγκύκλιος του ΓΓ με περιορισμούς στη λειτουργία τους

Αλλαγές στη σύνθεση της Επιτροπής Ελληνικής Φαρμακοποιίας του ΕΟΦ

Έρχεται νοσοκομειακό συνταγολόγιο & αναβάθμιση του ρόλου του φαρμακοποιού στο ΕΣΥ