ΦΑΡΜΑΚO

Αριστεία ΕΕΦΑΜ: Βράβευση της Janssen για καινοτόμο θεραπεία

Η καμπάνια επικοινωνίας για την εισαγωγή στην ελληνική αγορά, της πρώτης ανοσοθεραπείας στο Πολλαπλούν Μυέλωμα, μιας καινοτόμου θεραπείας της Janssen, έλαβε το 1ο Αριστείο για την «Καλύτερη Καμπάνια Διαχείρισης Κύκλου Ζωής Προϊόντος» από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.).

Αριστεία ΕΕΦΑΜ: Βράβευση της Janssen για καινοτόμο θεραπεία

Η πρώτη ανοσοθεραπεία στο Πολλαπλούν Μυέλωμα από την Janssen, άνοιξε μία νέα εποχή στη θεραπευτική διαχείριση του νοσήματος, προσφέροντας πρωτοφανή παράταση της επιβίωσης και καλύτερη ποιότητα ζωής για την πλειονότητα των ανθεκτικών ασθενών.

Μέσω της επιτυχημένης καμπάνιας της Janssen Ελλάδος, δόθηκε έμφαση στην ανεκπλήρωτη ιατρική ανάγκη, τον καινοτόμο μηχανισμό δράσης και τα οφέλη της ανοσοθεραπείας για τους ασθενείς με υποτροπιάζον/ανθεκτικό Πολλαπλούν Μυέλωμα.

Ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευσή μας για την καμπάνια λανσαρίσματος της πρώτης ανοσοθεραπείας στο πολλαπλούν μυέλωμα αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της καινοτόμου προσέγγισης της εταιρείας μας, τόσο σε επίπεδο θεραπευτικών επιλογών, όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας και ενημέρωσης της ιατρικής κοινότητας. Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για τη συγκεκριμένη διάκριση και την επιβράβευση των προσπάθειών μας, όπως επιβεβαιώθηκε και στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. Δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να καινοτομούμε με ακεραιότητα και διαφάνεια, έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας τον ασθενή».

Σχετικά με τη Janssen

Στη JANSSEN, είμαστε αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση και επίλυση κάποιων από τις πιο σημαντικές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες της εποχής μας στην ογκολογία, την ανοσολογία, τις νευροεπιστήμες, τις λοιμώδεις νόσους και τα εμβόλια, καθώς και τις καρδιαγγειακές και μεταβολικές νόσους, αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία επισημαίνονται ακόμη τα εξής:

«Καθοδηγούμενοι από τη δέσμευσή μας προς τους ασθενείς, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις φροντίδας υγείας για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους με σοβαρές νόσους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εκτός από τα καινοτόμα φάρμακά της, η Janssen-Cilag International NV και οι θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και δημόσιας πολιτικής για την εξασφάλιση πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπευτικές πληροφορίες, τις υπηρεσίες υποστήριξης και την ποιοτική φροντίδα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, τους φροντιστές και τους υποστηρικτές τους, καθώς και για τους επαγγελματίες υγείας».

Διαβάστε ακόμη:

11ο Συνέδριο ΕΕΦΑΜ: Οι προκλήσεις, οι ευκαιρίες, οι αντιδράσεις, οι συνεργασίες

Επιχειρηματική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος στα SALUS INDEX 2017