ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιταλίδα επέλεξε την Ελλάδα για σωτήρια επέμβαση

Μια 26χρονη Ιταλίδα ήρθε  στην Ελλάδα και υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία κατά του καρκίνου σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.
Ιταλίδα επέλεξε την Ελλάδα για σωτήρια επέμβαση

Μια 26χρονη Ιταλίδα ήρθε στην Ελλάδα και υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία κατά του καρκίνου σειδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.


Η Άντζελα Μπιάνκο είχε καρκίνο του εγκεφάλου, ενώ είναιέγκυος.


Οι «παραδοσιακές μέθοδοι» χημειοθεραπείας, στις οποίεςΙταλοί γιατροί της πρότειναν να υποβληθεί, θα την ανάγκαζαν πιθανότατα, νααποβάλει. Η ίδια, όμως, επέμεινε στην επιθυμία της να προχωρήσει σε θεραπεία για τον όγκο στο κεφάλι, χωρίς να της στερηθεί η δυνατότητα να γίνει μητέρα.


Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΚορριέρεΝτέλλα Σέρα», το ειδικό μηχάνημα που επιτρέπει να πλήττονται μόνο τα καρκινικάκύτταρα, χωρίς να μην καταστρέφονται τα υγιή, είναι το Cyberknife.

Στην νότιο Ιταλία, νοσοκομείο του Μπάρι έχει αποκτήσει τοσυγκεκριμένο μηχάνημα από το 2011, αλλά δεν έχουν ακόμη δοθεί όλες οι αναγκαίεςάδειες για να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία.

Η Άντζελα, παρά την δύσκολη κατάσταση της υγείας της,αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα, για να υποβληθεί στην θεραπεία, σειδιωτική κλινική.