ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διέγραψαν από τη ΝΔ τον διοικητή του Αγλ. Κυριακού

Διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», που συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ,
Διέγραψαν από τη ΝΔ τον διοικητή του Αγλ. Κυριακού

Διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδροςτου νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», που συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι,έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ, ποσό τοοποίο -σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ- απαιτούσε από ιδιωτικήεταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της μετο νοσοκομείο.

Από το Γραφείο Τύπου του κόμματος εκδόθηκε ηακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση που πήρε η Κεντρική ΕπιτροπήΔεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματοςγια αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσαπροβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Ο Χάρης Τομπούλογλου είναι στέλεχος της ΝέαςΔημοκρατίας και χρόνια πολιτευτής του κόμματος. Στις δημοτικές εκλογές του1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας,μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιοςΔήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τηδεύτερη Κυριακή.

Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων(26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόναςαναδείχτηκε πρώτος.

Σε λίγη ώρα αναμένονται ανακοινώσεις στη ΓΑΔΑ γιατη σύλληψη και τις κατηγορίες εις βάρους του διοικητή του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης

Άδωνις: Το Ίδρυμα Αγλ. Κυριακού διορίζει τον Διοικητή του νοσοκομείου

Συνελήφθη ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού