ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 4 απλά πράγματα που προστατεύουν το δέρμα σας!

Αν είστε γυναίκα, τότε το θέμα «τέλειο δέρμα» σίγουρα θα σαςαπασχολεί!
Τα 4 απλά πράγματα που προστατεύουν το δέρμα σας!

Αν είστε γυναίκα, τότε το θέμα «τέλειο δέρμα» σίγουρα θα σαςαπασχολεί!

Χωρίς να βάλετε το χέρι στην τσέπη, υπάρχουν 4 απλά πράγματαπου μπορείτε να κάνετε, τα οποία όχι μόνο προστατεύουν την επιδερμίδα σας, αλλάθα την κάνουν να φαίνεται πιο λαμπερή και υγιής.

Δώστε «ανάσα» στο δέρμα σας

Σίγουρα θα θέλετε να έχετε πάντα τέλειο makeup, ωστόσο μίαφορά το μήνα δώστε στην επιδερμίδα σας ένα διάλειμμα δύο ημερών, προκειμένου ναανανεωθεί και να ξαναβρεί την ισορροπία της.

Κάντε ξεκαθάρισμα στο τσαντάκι των καλλυντικών

Τα ληγμένα προϊόντα ομορφιάς μπορεί να φιλοξενούν κάθεείδους βακτήρια, τα οποία σίγουρα δεν θέλετε στο δέρμα σας και κοντά στα μάτιασας. Καλό θα είναι να αντικαθιστάτε τη μάσκαρα και το eyeliner κάθε τρεις μήνες,να πετάτε κρέμες και υγρά προϊόντα μετά τον ένα χρόνο και κάθε μορφή πούδραςμετά τα δύο χρόνια.

Κάντε μια περιποίηση προσώπου στην αρχή κάθε εποχής

Όταν συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα στο δέρμα, τα προϊόνταπεριποίησης δεν μπορούν να εισχωρήσουν και γίνονται αναποτελεσματικά. Εκτός απότην περιποίηση προσώπου στην αρχή κάθε εποχής, ο συχνός καθαρισμός στο σπίτιείναι το «κλειδί» για υγιή επιδερμίδα.

«Ενυδατωθείτε» το μεσημέρι

Η δράση της ενυδατικής που χρησιμοποιείτε το πρωί δενδιαρκεί όλη την ημέρα. Η χρήση ενός ενυδατικού σπρέι το μεσημέρι, ειδικά αν τοπεριβάλλον στο οποίο εργάζεστε είναι επιβαρυμένο, θεωρείται απαραίτητη.