ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 7 βήματα για λαμπερό και υγιές πρόσωπο!

Η λαμπερή και υγιής επιδερμίδα είναι σίγουρα ένα ζήτημα τοοποίο απασχολεί τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.

Τα 7 βήματα για λαμπερό και υγιές πρόσωπο!

Η λαμπερή και υγιής επιδερμίδα είναι σίγουρα ένα ζήτημα τοοποίο απασχολεί τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.

Χωρίς να βάλετε το χέρι στην τσέπη, εμείς σας προτείνουμε τα7 βήματα που θα βοηθήσουν να βρείτε ξανά τη λάμψη σας και να σβήσετε τα σημάδιατης κούρασης.

1. Καθαρίζετε ανελλιπώς το πρόσωπό σας 2 φορές τη μέρα. Τοβράδυ για να απομακρύνετε τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ και το πρωίγια να διώξετε τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και τα υπολείμματα της κρέμαςνυκτός.

2. Δύο φορές την εβδομάδα, πριν κοιμηθείτε, κάνετε απολέπισημε ένα scrub, προκειμένου να μπορέσει να «ανασάνει» η επιδερμίδα σας από τανεκρά κύτταρα και να απορροφήσει καλύτερα τις καλλυντικές ουσίες.

3. Μία-δύο φορές την εβδομάδα εφαρμόζετε σε καθαρό πρόσωπομια ειδική μάσκα με αιθέρια έλαια που αναζωογονούν και θρέφουν.

4. Αν έχετε πρήξιμο και μαύρους κύκλους, βάζετε κάθε πρωίκομπρέσα με τσάι, μέσα στην οποία θα έχετε ρίξει αιθέριο έλαιο κίτρου ήλεμονιού ή γκρέιπφρουτ.

5. Μετά τον καθαρισμό, απλώνετε ένα ενυδατικό serum μεβιταμίνη C για λάμψη και τόνωση. Περιμένετε ώσπου να απορροφηθεί και απλώνετε τηνενυδατική μας κρέμα. Για άμεση λάμψη, επιλέγετε μια σύνθεση μεφωτοανακλαστήρες.

6. Αν ξυπνάτε το πρωί με «τσαλακωμένη» επιδερμίδα από τομαξιλάρι, αλλάξτε τη βαμβακερή θήκη του με μία σατέν. Επιπλέον, το φαινόμενοαυτό ίσως είναι μια ένδειξη ότι το δέρμα σας χρειάζεται πιο ισχυρή ενυδάτωσηπριν κοιμηθείτε. Άρα, αντικαταστήστε την κρέμα μας με μια πιο ενισχυμένη.

7. Το βράδυ μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιείτε έναν ορό πουεπιταχύνει τη φυσική απολέπιση. Αν το δέρμα σας «τραβάει», χρησιμοποιείτε καιμια κρέμα νυκτός που φωτίζει το δέρμα και μειώνει τυχόν δυσχρωμίες.