ΟΜΟΡΦΙΑ

Βρέθηκε ο τρόπος για σύσφιξη στα μπράτσα και τα γόνατα

Τα πιο δύσκολα και ευαίσθητα σημεία του σώματος, όπως τα μπράτσα, το εσωτερικό μέρος των μηρών & των γονάτων, χαλαρώνουν πιο εύκολα και η σύσφιξη της χαλάρωσης στις περιοχές αυτές ήταν ένας πονοκέφαλος για τους πλαστικούς χειρουργούς.
Βρέθηκε ο τρόπος για σύσφιξη στα μπράτσα και τα γόνατα

Τα πιο δύσκολα και ευαίσθητα σημεία του σώματος, όπως τα μπράτσα, το εσωτερικό μέρος των μηρών & των γονάτων, χαλαρώνουν πιο εύκολα και η σύσφιξη της χαλάρωσης στις περιοχές αυτές ήταν ένας πονοκέφαλος για τους πλαστικούς χειρουργούς.

Γι αυτές τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος αλλά και για την περιοχή της κοιλιάς, είναι ειδικά σχεδιασμένη η πρωτοποριακή θεραπεία θερμικής ανάπλασης δέρματος «FractoraPlus».

Πρόκειται για μια καινούργια μη επεμβατική μέθοδο σύσφιξης που «επεμβαίνει» στα δύσκολα σημεία με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος;

Το FractoraPlus χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η ενέργεια της ραδιοσυχνότητας διεγείρει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και συστέλλει τα διάφορα στρώματα του δέρματος, δίνοντας έτσι, μια βελτιωμένη όψη στην επιδερμίδα.

Η εφαρμογή FractoraPlus έχει αναπτυχθεί με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις και την κλινική επιτυχία της αποκλειστικής τεχνολογίας A.C.E. (Achieve = Πραγματοποιώ, Control = Ελέγχω, Extend = Αναπτύσσω). Η τεχνολογία αυτή διοχετεύει την ενέργεια με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ότι καμία περιοχή δεν θα δεχθεί λιγότερη ή περισσότερη ενέργεια από αυτήν που ενδείκνυται, βελτιστοποιώντας, έτσι, το τελικό αποτέλεσμα και εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα αυτού.

Για ποιους ενδείκνυται;

Η θεραπεία FractoraPlusαπευθύνεται σε όσους αναζητούν μία μη-επεμβατική θεραπευτική προσέγγιση ενάντια στη χαλάρωση, τη γήρανση και τις ανομοιομορφίες του δέρματος.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Το FractoraPlus ενδείκνυται για τη σύσφιγξη δύσκολων περιοχών όπως είναι τα μπράτσα, το εσωτερικό μέρος των ποδιών και η περιοχή της κοιλίας - ακόμη και αμέσως μετά από περίοδο εγκυμοσύνης – καθώς και άλλων περιοχών του σώματος που χρειάζονται σύσφιγξη. Επίσης συνιστάται για την αντιμετώπιση της γήρανσης και της κακής υφής της επιδερμίδας, όπως και για περιπτώσεις κυτταρίτιδας.

Μετά την εφαρμογή της μεθόδου, μπορεί να εμφανισθεί κάποιο ελαφρύ ερύθημα (κοκκινίλα) στην περιοχή της θεραπείας, το οποίο όμως υποχωρεί σε μερικές ώρες.

Ο ακριβής αριθμός συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με την εξατομικευμένη αξιολόγηση των αναγκών του κάθε ασθενούς από τον γιατρό. Συνήθως, συνιστώνται έξι εβδομαδιαίες συνεδρίες.

Εάν, ωστόσο, το πρόβλημα της δερματικής χαλάρωσης δεν είναι πολύ σοβαρό, απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες και σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα.

Η θεραπεία πραγματοποιείται και στο πρόσωπο στα σημεία που εμφανίζεται χαλάρωση, με το αντίστοιχο FractoraFirm, αντιμετωπίζοντας τα σημάδια της γήρανσης σε πιο συγκεκριμένες περιοχές όπως το μέτωπο, το πόδι της χήνας, το άνω και κάτω βλέφαρο, οι ρινοπαρειακές πτυχές, το σαγόνι και ο λαιμός.

Απόστολος Γαϊτάνης, πλαστικός χειρουργός