ΟΜΟΡΦΙΑ

Καταπολεμήστε την ακμή με φυσικές μεθόδους!

Δώστε τέλοςστον εφιάλτη της ακμής και τα αντιαισθητικά σπυράκια ακολουθώντας επτά απλέςσυμβουλές!
Καταπολεμήστε την ακμή με φυσικές μεθόδους!

Δώστε τέλοςστον εφιάλτη της ακμής και τα αντιαισθητικά σπυράκια ακολουθώντας επτά απλέςσυμβουλές!

- Καλό θα είναινα πλένετε το πρόσωπό σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, χρησιμοποιώντας σαπούνιμε ουδέτερο pH χωρίς άρωμα ή πολλά χημικά πρόσθετα.

- Προσπαθήστενα αγγίζετε όσο το δυνατόν λιγότερο το πρόσωπό σας και μόνο όταν τα χέρια σας είναικαθαρά.

- Βάλτε στηδιατροφή σας τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, όπως φρέσκα φρούτα, δημητριακάολικής άλεσης και λαχανικά. Έτσι, παρέχετε στο δέρμα σας όλα τα θρεπτικάσυστατικά που χρειάζεται, διατηρώντας το υγιές.

-Αποφεύγετετα αλμυρά φαγητά.

-Χτυπήστεέναν κρόκο αυγού, απλώστε τον στο πρόσωπο με ένα βαμβάκι και αφήστε τον για 15λεπτά. Εναλλακτικά, ανακατέψτε χυλό βρόμης και μέλι μαζί μέχρι να σχηματιστείμια πάστα. Οι ουσίες αυτές απορροφούν τη λιπαρότητα του δέρματος, ενώ το μέλιμαλακώνει το δέρμα.

-Κάντεκαθαρισμό προσώπου με ατμό δύο φορές την εβδομάδα. Βράστε νερό, τοποθετήστε μίαπετσέτα πάνω από το κεφάλι σας και κρατήστε το πρόσωπό σας πάνω από τηνκατσαρόλα. Αφού τελειώσετε, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

-Παρασκευάστεένα μείγμα από καλέντουλα και εχινάκειακαι πλένετε με αυτό το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα. Τα δύο αυτά φυτά έχουνστυπτική δράση και περιορίζουν τις φλεγμονές του δέρματος.