ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι 10 πιο ακραίες και πανάκριβες θεραπείες ομορφιάς (pics)

Η εμμονή με την ομορφιά, οδηγεί σε περίεργες εμπειρίες. Η αναζήτηση της ιδανικής λύσης για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, είναι το ζητούμενο για τις γυναίκες και η βιομηχανία της ομορφιάς προσπαθεί να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία.

Οι 10 πιο ακραίες και πανάκριβες θεραπείες ομορφιάς (pics)

Ρίξτε μια ματιά στην λίστα από τις 10 πολύ μοναδικές προσπάθειες για να επιτευχθεί και να διατηρηθεί η ομορφιά, σύμφωνα με το therichest.com

10) Θεραπεία προσώπου με χρυσό 24 καρατίων

Η χρυσοθεραπεία με κόστος άνω των 500 ευρώ, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και αποκαθιστά την επιδερμίδα από τις βλάβες που προκαλεί η φωτογήρανση από τον ήλιο, ενώ προσδίδει μια φωτεινή χρυσή λάμψη του δέρματος.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας απλώνονται στο πρόσωπο φύλλα χρυσού 24 καρατίων και στη συνέχεια ένα ειδικό φως περνά από το πρόσωπο, για την ενεργοποίηση των κυττάρων.

24-Karat-Gold-Facial-Treatment1

9) Κουτσουλιές πουλιών στο πρόσωπο

Η μάσκα ομορφιάς με ...κουτσουλιές πουλιών έρχεται από την Ιαπωνία, όταν οι γκέισες χρησιμοποιούσαν τα περιττώματα πτηνών για να διορθώσουν τις ζημιές που είχαν προκληθεί στο δέρμα τους από την υψηλή περιεκτικότητα σε μόλυβδο που είχε το μακιγιάζ τους.

Σύμφωνα με τις Γιαπωνέζες, το δέρμα με τη μάσκα αυτή γίνεται πιο φωτεινό και δείχνει πιο ανανεωμένο.

Τα περιττώματα γίνονται σκόνη στην οποία αναμιγνύουν πίτουρο ρυζιού, το οποίο δρα ως απολεπιστικό, και κατόπιν εφαρμόζεται η μάσκα στο πρόσωπο. Η πάστα είναι πλούσια σε άζωτο και γουανίνη, ένα αμινοξύ που βοηθά την επιδερμίδα και φωτίζει το δέρμα. Η επεξεργασία των περιττωμάτων προφανώς απομακρύνει οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή, με το πίτουρο ρυζιού να δίνει μια ελαφρώς μοσχοβολιστή οσμή.

315

8) Zer02 Θεραπεία – Διοξείδιο του άνθρακα κάτω από το δέρμα

Ο ειδικός γιατρός στην αντιγήρανση, ο Δρ Jules Nabet, ισχυρίζεται ότι η θεραπεία με διοξείδιο του άνθρακα καταπολεμά το λίπος και την κυτταρίτιδα. Η θεραπεία του Nabet βασίζεται στην έγχυση διοξειδίου του άνθρακα κάτω από το δέρμα για να διαλυθεί το λίπος, σε συνδυασμό με λέιζερ για την καταστροφή των λιποκυττάρων.

Αν και οι ενέσεις δεν πονάνε, είναι προφανώς πολύ ανησυχητικό να λέπει κανείς τη διαβίβαση αέρα κάτω από το δέρμα. Ωστόσο, η διαδικασία υππόσχεται απώλειες έως οκτώ εκατοστά σε τρεις εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

DrJulesNabetHeadShot

7) Δηλητήριο φιδιού αντί για μπότοξ

Η θεραπεία της εταιρείας Sonya Dakar βασίζεται στη χρήση δηλητηρίου ενός φιδιού που έχει παρόμοια αποτελέσματα με το Botox. Η χρήση αυτών των καλλυντικών υπόσχονται χαλάρωση και αναστολή των συσπάσεων των μυών του προσώπου, το οποίο αποκτά μία έκφραση ...ήπιας έκπληξης. Τη θεραπεία με το δηλητήριο φιδιού έχουν δοκιμάσει η Γκουίνεθ Πάλτροου και Μαντόνα.

Dupong

6) Body Massage Resculpting – Μετατόπιση των οστών του σώματος
Η τεχνική αυτή αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία, όπου παραμένει πιο δημοφιλής. Περιλαμβάνει εντατικό μασάζ που ...«μετατοπίζει» τα οστά για να είναι πιο κοντά μεταξύ τους, και έτσι το σώμα γίνεται πιο λεπτοκαμωμένο.
Ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία επιστημονική έρευνα.

massage2

5) Βόλτα σαλιγκαριών στο πρόσωπο

Η δράση της βλέννας των σαλιγκαριών αναγνωρίζεται ακόμα και από τους πιο δύσπιστους επιστήμονες. Η πιο ακραία εκδοχή αυτής της θεραπείας γίνεται αφήνοντας ζωντανά σαλιγκάρια, υπό την επίβλεψη ενός αισθητικού, σε όλο το πρόσωπο.

nn20130715a2a

4) Doctor Fish Πεντικιούρ

Το πεντικιούρ με τη βοήθεια του ψαριού – γιατρού έχει ξεπεραστεί πια. Σε ορισμένες χώρες έχει απαγορευθεί λόγω ζητημάτων υγιεινής που προέκυψαν, ενώ υπάρχουν κάποια ινστιτούτα αισθητικής που χρησιμοποιούν ακόμα τα ψάρια Garra Rufa, με καταγωγή από την Τουρκία. Τα ψάρια αυτά τρέφονται με τα κύτταρα δέρματος και γι αυτό κάνουν καλό πήλινγκ στα πόδια.

fish-pedicure-2

3) Περιτύλιξη με επιδέσμους και μετά τραμπολίνο

Η μέθοδος Slimwraps είναι δημοφιλής σε όλη τη Βόρεια Αμερική, και η θεωρία είναι ότι τυλίγεται σφιχτά το σώμα με επιδέσμους και μετά όμως θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος –η να πηδήξει σε ένα τραμπολίνο για πάνω από τριάντα λεπτά.

Αυτή η διαδικασία συσφίγγει το χαλαρό δέρμα, και διώχνει τις τοξίνες. Οι εμπνευστές της μεθόδου έχουν διαπιστώσει ότι χάνονται μέχρι και 20 εκατοστά στην κάθε συνεδρία.

LA-SlimWrap 1

2) Ο πλακούντας Plumper
Στο Beverly Hills ο Δρ Harold Lancer κοστολογεί με 370 ευρώ τη θεραπεία με ανθρώπινο πλακούντα. Πρόκειται για καλλυντικά προϊόντα που περιέχουν πρωτεΐνη από ανθρώπινο πλακούντα, τα οποία έχουν εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Όπως είναι φυσικό, τα καλλυντικά αυτά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που αναζωογονούν και συσφίγγουν το δέρμα.

LANCER- Image

1) Vampire πρόσωπο

Η μέθοδος έγινε ευρέως γνωστή όταν τη χρησιμοποίησε η Κιμ Καρντάσιαν. Είναι ένα από τις πιο ακραίες θεραπείες ομορφιάς που μπορεί να υποβληθεί κάποιος χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η διαδικασία υποτίθεται ότι είναι σε θέση να αποκαταστήσει το νεανικό χρώμα του δέρματος,

Ουσιαστικά λαμβάνεται αίμα από τον ενδιαφερόμενο, σε ποσότητα ίση με δύο κουταλάκια του γλυκού και στη συνέχεια εγχέεται στο πρόσωπο με μικρές ενέσεις, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι παράγοντες ανάπτυξης που περιέχονται στο αίμα και να αυξηθεί το κολλαγόνο. Τα αποτελέσματα της μεθόδου διαρκούν έως και δύο χρόνια.

Ics-codablock-blood-bag sample