ΟΜΟΡΦΙΑ

Τέλειοι κοιλιακοί μόλις με 3 ασκήσεις (φωτογραφίες)

Η επίπεδη κοιλιά είναι κάτι που επιθυμούν διακαώς άντρες και γυναίκες. Αλλά τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς προσπάθεια και επιμονή.

Τέλειοι κοιλιακοί μόλις με 3 ασκήσεις (φωτογραφίες)

Τουλάχιστον, εφόσον είστε αποφασισμένοι να αποκτήσετε τέλειους κοιλιακούς μυς, βεβαιωθείτε ότι ιδρώνετε κάνοντας τις σωστές ασκήσεις για μέγιστο αποτέλεσμα στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Οι παρακάτω ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ακριβώς αυτό.

Άσκηση 1

kettlebellswing1-300x300

Θα χρειαστείτε ένα βαράκι-μπάλα γυμναστικής. Η κίνηση που κάνετε με το βάρος που κρατάτε στα χέρια δεν ασκεί μεγάλη πίεση στην πλάτη, επειδή η ανύψωση και η στήριξή του καθ' όλη τη διάρκεια γίνεται με τα πόδια και τους κοιλιακούς μυς. Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι στόχος σας να ανυψώσετε το βάρος με τα χέρια, αλλά απλά να το κρατάτε και να το κινείτε μόνο με τη φυγόκεντρο δύναμη που δημιουργείται από την τοξοειδή κίνηση. Κάντε 15 επαναλήψεις.

Άσκηση 2

squat-thrust-300x145

Εκτός από τους κοιλιακούς, αυτή η άσκηση ενδυναμώνει την καρδιά και βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία. Μετά από την Άσκηση 1, πάρτε λίγες ανάσες και προχωρήστε άμεσα σε αυτή την άσκηση. Κάντε εναλλάξ από 15 επαναλήψεις στις δύο ασκήσεις.

Άσκηση 3

side-plank-593x390-300x197

Η συγκεκριμένη άσκηση τονώνει τους μυς σε όλο το εύρος της κοιλιάς. Στηρίξτε το βάρος του σώματός σας τοποθετώντας τον αγκώνα σας κάθετα ως προς τον κορμό σας. Κρατήστε τα πόδια σας ενωμένα στους αστραγάλους. Προσπαθήστε να ανασηκώσετε την λεκάνη σας μέχρι το σώμα σας να έρθει σε ευθεία θέση. Κρατήστε για 30-45 δευτερόλεπτα, προτού χαλαρώσετε, πάρετε μερικές ανάσες και επαναλάβετε. Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε από την αρχή για τόσο χρόνο, δεν πειράζει. Προχωρήστε σταδιακά μέχρι να φτάσετε τουλάχιστον στα 30''.

Διαβάστε επίσης:

Πόνος στη φτέρνα: Αυτή η άσκηση θα σας σώσει

Οι ιδανικές ασκήσεις για στητά οπίσθια! (φωτογραφίες)

Οι ασκήσεις που θα σας σώσουν από την ακράτεια! (video)

Πόνοι στα γόνατα: Ανακούφιση με 3 απλές ασκήσεις