ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι είναι η Konga και γιατί σας χαρίζει τέλειο κορμί

Η Konga είναι ένα νέο είδος συνδυαστικής γυμναστικής που περιλαμβάνει από πιλάτες και χορό μέχρι αερόμπικ και κικ μπόξινγκ και υπόσχεται να σμιλέψει το σώμα σας και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Τι είναι η Konga και γιατί σας χαρίζει τέλειο κορμί

Πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για τη νέα Zumba, η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για κάτι πιο ευρύ, καθώς συνδυάζει χορευτικές κινήσεις από πολλά μουσικά είδη όπως τζαζ, χιπ χοπ και ντίσκο, αλλά και κινήσεις από πολεμικές τέχνες, αερόμπικ και πιλάτες.

Η Konga ξεκίνησε από την Αυστραλία και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε Ευρώπη και Αμερική. Πλέον αποτελεί την νέα εμμονή των γυναικών που ασχολούνται συστηματική με τη φυσική τους κατάσταση.

Το μάθημα της Konga διαρκεί 60 λεπτά και χαρακτηρίζεται από την εναλλαγή ασκήσεων μεγάλης έντασης με ασκήσεις πιο χαλαρές.

Πρόκειται για άσκηση που γυμνάζει όλο το σώμα και λόγω της εναλλαγής των κινήσεων δεν σας αφήνει να πλήξετε.

Οι φαν της Konga είναι ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα του νέου είδους γυμναστικής, αφού μετά από κάθε προπόνηση έχουν κάψει περισσότερες από 700 θερμίδες, ενώ η διάθεση και η αυτοπεποίθηση έχει ανέβει στα ύψη.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μάλιστα, είναι παραπάνω από εμφανείς οι αλλαγές στο σώμα αλλά και τη ζυγαριά.

Διαβάστε επίσης:

Η πιο κοινή συνήθεια που καταστρέφει τα νύχια σας

Γιατί η σωματική άσκηση καταπολεμάει την ακμή