ΟΜΟΡΦΙΑ

Προσφορά Otcpharmacy.gr: Σαμπουάν KORRES σε απίθανη προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ!

Το σωστό σαμπουάν είναι το Α και το Ω για την υγεία των μαλλιών σας. Αν τα μαλλιά σας είναι ελαφριά, με λεπτή τρίχα, ή εύθραυστα, θα πρέπει να τα καθαρίζετε πολύ καλά, επειδή κάθε είδους συσσώρευση ελαίων του κεφαλιού θα τα κάνει "βαριά".

Προσφορά Otcpharmacy.gr: Σαμπουάν KORRES σε απίθανη προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ!

Από την άλλη, αν έχετε παχιές και δυνατές τρίχες, μπορεί να χρειαστείτε ακόμη μεγαλύτερη καθαριστική ικανότητα από το σαμπουάν σας, επειδή μπορεί να είναι πιο λιπαρά και να κατακρατούν περισσότερη βρωμιά.

Τα "λαδωμένα" μαλλιά οφείλονται στην υπερβολική παραγωγή ελαίων από την επιδερμίδα του κεφαλιού. Θα χρειαστείτε ένα σαμπουάν που να αφαιρεί το λάδι και ενυδατώνει τόσο την τρίχα όσο και την επιδερμίδα.

Τα ξηρά μαλλιά είναι συνήθως αποτέλεσμα ζημιάς στην τρίχα. Το κεντρικό της τμήμα είναι εκείνο που περιέχει όλες τις πρωτεΐνες και εκεί βρίσκεται η δύναμη της τρίχας. Το περίβλημα της τρίχας αποτελείται από επίπεδα κύτταρα. Εάν οι άκρες τους δεν παρατάσσονται τέλεια, τότε τα μαλλιά είναι θαμπά και εύθραυστα.

Όποιον τύπο μαλλιών και αν έχετε η σειρά σαμπουάν του KORRE έχει το κατάλληλο για εσάς.

Επιλέξτε το κατάλληλο σαμπουάν ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας: για ξηρά-αφυδατωμένα μαλλιά, για βαμμένα μαλλιά, για πιτυρίδα-ξηροδερμία, για λεπτά-αδύναμα μαλλιά, για κανονικά ή λιπαρά μαλλιά!

Ό,τι κι αν επιλέξετε τα μαλλιά σας θα λάμπουν κάθε μέρα!

Βρείτε στο otcpharmacy.gr τα σαμπουάν KORRES σε απίθανη προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ!