ΟΜΟΡΦΙΑ

ΝΕΟ Hydro-Dynamic Quenching Essence από τη Murad

Υπερ-ενυδατικός ορός που ενδυναμώνει την επιδερμίδα ώστε να συγκρατεί και να προσελκύει την υγρασία, εξασφαλίζοντας περισσότερο όγκο και ελαστικότητα, με λιγότερες λεπτές γραμμές & ρυτίδες.

ΝΕΟ Hydro-Dynamic Quenching Essence από τη Murad

Το Hydro-Dynamic Quenching Essence της Murad είναι ένας ανάλαφρος μεταξένιος ορός που ενυδατώνει, απολεπίζει απαλά και ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί την υγρασία. Σχεδιασμένος ώστε να σβήνει σημάδια γήρανσης που οφείλονται σε αφυδάτωση και να προσφέρει θρεπτικά συστατικά τα οποία επαναφέρουν την σφριγηλότητα και ανθεκτικότητα του δέρματος.

Συνδυάζοντας τον ορό με την ενυδατική κρέμα Hydro-Dynamic Ultimate Moisture επιτυγχάνεται ενυδάτωση έως και 5 φορές περισσότερο!

To Hydro-Dynamic Quenching Essence ανήκει στη βραβευμένη σειρά ΑGE REFORM.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ...

• 100% των γυναικών που το δοκίμασαν είδαν άμεσα την επιδερμίδα τους πιο απαλή, ελαστική και με βελούδινη αίσθηση.

• 94% είδαν το πρόσωπό τους πιο «γεμάτο» και την επιδερμίδα τους πιο ανθεκτική και σφριγηλή.

• Εκχύλισμα φύλλων Μπλέ Αγάβης Μεξικού, δρουν σε βάθος, επαναφέροντας την ικανότητα της επιδερμίδας να ελκύει και να συγκρατεί υγρασία, χαρίζοντας ένα πιο ελαστικό και σφριγηλό δέρμα.

• Γλυκολικό οξύ που προσφέρει ήπια και ομοιόμορφη απολέπιση ώστε να αποφράξει την επιδερμίδα και να δεχθεί την ενυδάτωση που θα οδηγήσει στην ανανέωσή της

• Μείγμα φυτικών συστατικών από Καρπούζι, Μήλο και Φακή παρέχει τα απαραίτητα δομικά συστατικά του Φυσικού Ενυδατικού Παράγοντα, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ξηρότητα, η τραχεία υφή και το ξεφλούδισμα της επιδερμίδας.

• Η μεταξένια σύνθεσή του δε βαραίνει την επιδερμίδα και δεν περιέχει parabens.

Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ MURAD...

Όπως όλα τα προϊόντα Murad, έτσι και η φόρμουλα αυτή βασίζεται στην «Αρχή του Κυτταρικού Υγρού», το πρότυπο σύστημα για την κυτταρική ενυδάτωση και υγεία του δέρματος του Dr Murad.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ...

Μετά από τον καθαρισμό και την τόνωση, απλώνετε απαλά στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ. Χρησιμοποιήστε τον πρωί & βράδυ. Για ορατά αποτελέσματα συστήνεται η μετέπειτα χρήση ενυδατικού προϊόντος.

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ...

€85,00 (σε ειδική τιμή γνωριμίας έως 31/3/2016 €68,00)| Συσκευασία 30ml

To προϊόν διατίθεται μέσω e-shop στο site www.murad.gr & σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪONTA MURAD...

Η εταιρεία Murad Inc. ιδρύθηκε το 1989 από τον Howard Murad M.D., έναν από τους πιο διακεκριμένους δερματολόγους των ΗΠΑ, με πανεπιστημιακή έδρα στο UCLA του Los Angeles και εξειδικευμένες γνώσεις φαρμακολογίας.

Τα προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής Μurad εστιάζουν στη συνολική υγεία του ανθρώπου, εσωτερική, εξωτερική αλλά και συναισθηματική, αλλάζοντας την ζωή του και βοηθώντας τον να έχει υγιές δέρμα, αλλά και να νοιώθει σίγουρος και όμορφος.

Τα προϊόντα Murad σχεδιάζονται με βάση τη θεωρία της «Αρχής του Kυτταρικού Υγρού» - The Science of Cellular Water, που βασίζεται στην ικανότητα της κυτταρικής μεμβράνης να συγκρατεί το νερό μέσα στο κύτταρο, προκειμένου να διατηρήσει τις λειτουργίες του σε υψηλά επίπεδα και κατ’ επέκταση να παραμείνει υγιές.

Τα προϊόντα Murad προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος σε όλες τις ηλικίες μέσα από δέκα κατηγορίες προϊόντων:

AGE REFORM, προϊόντα πρόληψης και καταπολέμησης της βιολογικής γήρανσης

ENVIRONMENTAL SHIELD, προϊόντα πρόληψης και καταπολέμησης της περιβαλλοντικής γήρανσης

RESURGENCE, προϊόντα καταπολέμησης της ορμονικής γήρανσης

PORE REFORM, προϊόντα για το νεανικό, κανονικό και μικτό δέρμα

BLEMISH CONTROL, προϊόντα καταπολέμησης της εφηβικής ακμής

ANTI-AGING BLEMISH CONTROL, εξειδικευμένα προϊόντα για την ακμή ενηλίκων

ΜURAD MAN, προϊόντα φροντίδας τους ανδρικού δέρματος

REDNESS THERAPY, προϊόντα για το ευαίσθητο δέρμα, με ευρυαγγείες και ερυθρότητα

BODYCARE, προϊόντα φροντίδας του σώματος

AGE-PROOF SUNCARE, αντιηλιακά προϊόντα με την αποκλειστική τεχνολογία ΜuraSol Anioxidant Defence

Σήμερα τα προϊόντα Murad πωλούνται σε 45 αγορές ανά τον κόσμο.

Στην Ελλάδα εισάγονται από το 1994, κατ’ αποκλειστικότητα από την εταιρεία Dermacon, με κανάλια διανομής το e-shop στο site www.murad.gr & σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook: Murad Greece