ΟΜΟΡΦΙΑ

Ζιζέλ Μπούντχεν: Με ποια διατροφή διατηρεί αυτό το κορμί

Η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει γράψει τη δική της ιστορία στις πασαρέλες και για πολλά χρόνια ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο.

Ζιζέλ Μπούντχεν: Με ποια διατροφή διατηρεί αυτό το κορμί

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο και ως γνωστόν η ομορφιά απαιτεί θυσίες, τόσο η Ζιζέλ, όσο και ο σύζυγός της Τομ Μπρέιντι, ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες σωστής διατροφής που κρατάει το σώμα υγιές και σέξι.

Έφτιαξαν λοιπόν τη δική τους «μαύρη» λίστα τροφίμων που «σκοτώνουν» τον οργανισμό, την οποία αποκάλυψε ο σεφ της οικογένειας Άλαν Καμπέλ.

Σύμφωνα με το περιοδικό EatThis!, η δίαιτα που ακολουθούν το σούπερ μόντελ και ο παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου έχει ως βάση κατά 80% τα φρέσκα λαχανικά.

gisele bundchen and tom brady personal chef

Παρότι οι δύο τους δεν είναι χορτοφάγοι, επιλέγουν να κρατούν μακριά από τη διατροφή τους τα γαλακτοκομικά προϊόντα και να τρώνε αυστηρά βιολογικές τροφές. Επίσης στο μαγείρεμα των φαγητών ο σεφ χρησιμοποιεί αποκλειστικά λάδι καρύδας, καθώς θεωρείται ότι έχει πολλά ευεργετικά χαρακτηριστικά και δίνει ενέργεια στον οργανισμό πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο μαγειρικό λίπος.

Επιπλέον η Ζιζέλ και ο Τομ δεν τρώνε καθόλου ντομάτες, μανιτάρια, πιπεριές και όλα τα λαχανικά που ανήκουν στην οικογένεια των στρυχνοειδών, τροφές που περιέχουν καφεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες.

Στο σπίτι τους απαγορεύεται αυστηρά το πρόχειρο φαγητό, ενώ αποφεύγουν και την κατανάλωση ζάχαρης.

Κινόα, καστανό ρύζι και κεχρί βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων της οικογένειας, καθώς είναι δημητριακά πλούσια σε φυτική πρωτεΐνη, σε βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά.

Αυτά αποτελούν και τη βάση για το πρωινό της οικογένειας προκειμένου τα μέλη της να έχουν δύναμη και ενέργεια όλη την ημέρα.

Όσο για τα σνακ που καταναλώνουν τα παιδιά τους, αποτελούνται από φρέσκα φρούτα και λαχανικά και ούτε κουβέντα για έτοιμα σνακ αγορασμένα από το σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε επίσης:

Δίαιτα: Οι 3 κίνδυνοι που κρύβει για τα μαλλιά

Τζόκινγκ στο δρόμο ή σε κυλιόμενο διάδρομο; Πού θα κάψεις περισσότερες θερμίδες

Πούδρα ή υγρό μέικ απ; Τι ταιριάζει σε αυτούς τους πέντε τύπους δέρματος