ΟΜΟΡΦΙΑ

Ice Guard Natural Crystal Rollerball της Optima

Η Optima καλωσορίζει την ανανεωμένη σειρά αποσμητικών Ice Guard Natural Crystal Rollerball, με φυσικά μεταλλικά άλατα & νέα φυσικά αρώματα.

Ice Guard Natural Crystal Rollerball της Optima

Πιο συγκεκριμένα περιέχει το νέο κρύσταλλο potassium alum, ένα φυσικό δραστικό άλας, το οποίο είναι ιδιαίτερα φιλικό στην επιδερμίδα και αποτελεσματικό, δεν αφήνει άσπρους λεκέδες και δημιουργεί ένα φυσικό φίλτρο προστασίας, διευκολύνοντας έτσι την αναπνοή του δέρματος και διατηρώντας το αίσθημα φρεσκάδας όλη μέρα!

Το αποσμητικό Ice Guard Rollerball δρα κατά των βακτηριδίων στην επιφάνεια του δέρματος, χωρίς να απορροφάται και να μπλοκάρει τους πόρους, επιτρέποντας έτσι την ευεργετική για τον οργανισμό διαδικασία της εφίδρωσης, αποτρέποντας παράλληλα αποτελεσματικά την κακοσμία. Τέλος, περιέχει ένα μίγμα με αλόη βέρα, αμαμηλίδα, πορτοκάλι και σύμφυτο, το οποίο προστατεύει και καταπραΰνει την περιοχή της μασχάλης.

Διατίθεται σε μορφή roll-on και μπορείτε να το βρείτε σε τέσσερα φυσικά αρώματα, λεβάντα, τριαντάφυλλο, λεμονόχορτο και τεϊόδεντρο, για να νιώθετε την αίσθηση της άνοιξης όλη μέρα, αλλά και χωρίς άρωμα γι’ αυτούς που προτιμούν την άοσμη προστασία. Δεν περιέχει parabens, SLS, τεχνητά αρώματα ή χρώματα και άλλα πρόσθετα.

Το ανανεωμένο αποσμητικό Ice Guard Rollerball (πιο συνοπτικά):

• Περιέχει φυσικά μεταλλικά άλατα, τα οποία είναι ιδιαίτερα φιλικά στην επιδερμίδα και έχουν ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

• Περιέχει ένα μίγμα με αλόη βέρα, αμαμηλίδα, πορτοκάλι και σύμφυτο, ως επιπλέον ενυδατικό και καταπραϋντικό παράγοντα

• Δεν περιέχει parabens, SLS, τεχνητά αρώματα ή χρώματα και άλλα πρόσθετα.

• Θα το βρείτε σε νέα φυσικά αρώματα: Λεβάντα, Λεμονόχορτο, Τριαντάφυλλο, Τεϊόδεντρο & Χωρίς άρωμα

Παράγεται, συσκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία
Εισάγεται και διανέμεται από την ΙSOPLUS A.E.
Τηλ: 210 9579 707 - website: www.healthyme.gr