ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς θα αποκτήσετε τέλειες γάμπες με προσθετική λίπους ή σιλικόνης!

Είναι γεγονός ότι οι καλλίγραμμες γάμπες κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν υπερήφανες για τα πόδια, το περπάτημά τους και πολλές φορές για τη συνολική τους εμφάνιση.

Πώς θα αποκτήσετε τέλειες γάμπες με προσθετική λίπους ή σιλικόνης!

Η γάμπα είναι ίσως το πιο αμετάβλητο σημείο του ανθρώπινου σώματος. Μπορεί άλλες περιοχές του σώματος να αλλάζουν πιο εύκολα με την άσκηση ή με τη διατροφή, όπως για παράδειγμα η κοιλιά, οι βραχίονες ή οι γοφοί, ωστόσο οι γάμπες παραμένουν πεισματικά ίδιες, όσο αδύνατες, ή ίσιες χωρίς γραμμώσεις ή στραβές, κι αν είναι.

Ακόμη και οι άντρες που έχουν πολύ αδύνατα πόδια, όσο κι αν «γραμμώσουν»το υπόλοιπο σώμα τους, στο γυμναστήριο, συνήθως δεν καταφέρνουν να αυξήσουν ικανοποιητικά τον όγκοστις γάμπες τους.

Η επιλογή που έχουν λοιπόν όσοι θέλουν δραστικά και άμεσα να αλλάξουν τις γάμπες τους είναι η αυξητική επέμβαση γάμπας!

Η αυξητική γάμπας είναι μια επέμβαση που αποκαθιστά άμεσα το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφάνισης, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και βελτιώνοντας σημαντικά την ψυχολογία αντρών και γυναικών που υποβάλλονται στην επέμβαση.

Όπως αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Ανδρεανίδης, «ο άντρας ή η γυναίκα που επιλέγει να υποβληθεί σε αυξητική γάμπας έχει δύο δυνατότητες. Η μία είναι με προσθετική λίπους στην περιοχή, δηλαδή με λιπένθεση, με βλαστοκύτταρα, και η δεύτερη είναι με την τοποθέτηση ενθέματος σιλικόνης, όπως ακριβώς γίνεται και στην αυξητική στήθους».

Προσθετική λίπους

Με την προσθετική λίπους (λιπένθεση), ο ενδιαφερόμενος ή η ενδιαφερόμενη θα χρειαστεί το λιγότερο δύο επαναλήψεις για να επιτευχθεί το ικανοποιητικό αποτέλεσμα. «Η επέμβαση αυτή είναι σχετικά απλή και πραγματοποιείται σε συνθήκες κλινικής.

Με τοπική αναισθησία αφαιρείται το λίπος από την περιοχή που έχουμε επιλέξει ( πχ. γλουτοί, γοφοί, μέση) και μεταμοσχεύεται στη γάμπα.Κατά την πρώτη εφαρμογή της τεχνικής, παραμένει στο σημείο το 40% του λίπους που εγχύουμε, ενώ το υπόλοιπο 60% απορροφάται. Ετσι λοιπόν για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα η ίδια διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί άλλη μία ή δύο φορές. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και η μέθοδος μπορεί να αφαρμοστεί σχεδόν σε όλους τους ενδιαφερόμενους αρκεί να διαθέτουν λίπος» διευκρινίζει ο κος Ανδρεανίδης.

Αυξητική γάμπας με σιλικόνη

Η μόνιμη λύση έρχεται από τη Βραζιλία και είναι τα ενθέματα σιλικόνης (όπως αυτά που χρησιμοποιούμε στο στήθος). Τα ενθέματα αυτά είναι στο σχήμα της γάμπας και διατίθενται σε πολλαπλά μήκη και σχήματα ανάλογα με την κνήμη του ενδιαφερόμενου ή της ενδιαφερόμενης.Σύμφωνα με τον κο Ανδρεανίδη, «Το ένθεμα τοποθετείται στη γάμπα από μία τομή περίπου 3 εκατοστών, η οποία γίνεται πίσω από το γόνατο, ακριβώς μέσα στην πτυχή της κλείδωσης με τετοιο τρόπο που να μην φαίνεται καθόλου. Το ίδιο βράδυ ο ασθενής μπορεί να πάει στο σπίτι του και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να φοράει τις ειδικές ελαστικές κάλτσες. Το ράμμα είναι αποροφήσιμο και δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί.

Οι ασθενείς που επέλεξαν να κάνουν αυτή την επέμβαση είναι πολύ ευτυχισμένοι με αυτήν τους την απόφαση, τόσο για το φυσικό αλλά κυρίως για το μόνιμο αποτέλεσμα της επέμβασης».

Επανορθωτική αυξητική γάμπας

Εκτός από τα άτομα που επιλέγουν να υποβληθούν σε αυξητική γάμπας για καθαρά αισθητικούς λόγους, υπάρχουν και οι ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις όπως πολυομελίτιδα και ραιβοποδία , για τους οποίους η αποκατάσταση του προβλήματος της γάμπας, μπορεί να έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα στη συνολική κατάσταση της υγείας τους.

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της επέμβασης, είναι η εμπειρία του πλαστικού κι επανορθωτικού χειρουργού πάνω στη συγκεκριμένη επέμβαση, η οποία δεν είναι πολύ διαδεδομένη στη χώρα μας.
www.andreanidis.gr