ΟΜΟΡΦΙΑ

Μήπως ζηλεύετε τους γλουτούς της Κιμ Καρντάσιαν; Box και βλαστοκύτταρα η απάντηση

Μπορεί να μην το έχετε ακούσει ακόμη, αλλά σε λίγο καιρό θα είναι όπως όλα δείχνουν, talk of the town. Μιλάμε για το BOX, την τελευταία λέξη της επιστήμης, που αφορά στην τεχνική αύξησης του όγκου των γλουτών που στηρίζεται στα Βλαστοκύτταρα. 

Μήπως ζηλεύετε τους γλουτούς της Κιμ Καρντάσιαν; Box και βλαστοκύτταρα η απάντηση

Με ειδική επεξεργασία του λίπους που έχει αφαιρεθεί από άλλο σημείο του σώματος η οποία γίνεται στο χώρο του χειρουργείου και διαρκεί περίπου μία ώρα, παράγονται ενεργά βλαστοκύτταρα τα οποία παίρνουμε από τον λιπώδη ιστό.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται επιπλέον όγκος στον κάθε γλουτό που θα διαρκέσει για πάντα. Είναι μέθοδος που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ήδη τον τελευταίο χρόνο σε λίγα περιστατικά τα οποία παρακολουθούνται ως προς την εικόνα τους.

Πριν από την οποιαδήποτε επέμβαση στο ιατρείο του Πλαστικού Χειρουργού πρέπει να γίνει συζήτηση και εξέταση για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή εφαρμογή για το πρόβλημά σας καθώς κάθε γλουτός και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και πρέπει να αντιμετωπίζεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

726a0e51e7e219c055ab905a938f4858 XL

Τέτοιες εξετάσεις είναι:

Προεγχειρητικός εργαστηριακός έλεγχος (γενική αίματος, βιοχημικές εξετάσεις, καρδιογράφημα, ακτινογραφία θώρακος), διακοπή καπνίσματος και διακοπή λήψης βιταμινούχων σκευασμάτων, ορμονών και ασπιρίνης.

Τα κόστη αυτών των επεμβάσεων είναι πολύ προσιτά, οπωσδήποτε πολύ χαμηλότερα από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξαρτώνται από το μέγεθος του προβλήματος και από την κλινική στην οποία θα γίνει η επέμβαση.

Διαβάστε ακόμη:

Εσείς γνωρίζετε το lifting των γλουτών;



Σύνδρομο Ανενεργών Οπισθίων: Πώς θα το αποφύγετε

Πώς να χάσετε γρήγορα πόντους από τους γλουτούς