ΟΜΟΡΦΙΑ

Προλαβαίνετε! Oι μη επεμβατικές τεχνικές της πλαστικής για να λάμψετε τα Χριστούγεννα

Αυτά τα Χριστούγεννα ξέρουμε τι θες! Τον πιο ανανεωμένο και φρέσκο εαυτό σου στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι... και εμείς σου έχουμε τους τρόπους!

Προλαβαίνετε! Oι μη επεμβατικές τεχνικές της πλαστικής για να λάμψετε τα Χριστούγεννα

Η πλαστική χειρουργική υπόσχεται ακόμα και τώρα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα –αλλά και μετά–, να μας βοηθήσει να γίνουμε οι πιο λαμπερές του φετινού ρεβεγιόν με νέες, μη επεμβατικές, τεχνικές ομορφιάς και ανανέωσης.

Λαμπερό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες σε μια συνεδρία

Ο πλαστικός χειρουργός και Διευθυντής Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Αθηνών (Κλινική Φαλήρου), Γιώργος Ανδρεανίδης, προτείνει τη νέα –αναίμακτη– θεραπεία για την εξάλειψη των ρυτίδων, ιδανική για την περιοχή των ματιών. «Η καινοτόμα αυτή η θεραπεία, που είναι εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ (FDA), είναι το Ultherapy, η οποία τόσο συνδυαστικά όσο και μόνη της έχει πολύ καλά αποτελέσματα, με αποκορύφωμα τις ηλικίες μέχρι 55 ετών. Το Ultherapy πραγματοποιεί πολύ ορατή σύσφιξη προσώπου και –ακόμη πιο σημαντικά– κάνει σύσφιξη στο ντεκολτέ. Μέχρι σήμερα δεν μπορούσαμε να λειάνουμε τις ρυτίδες σε αυτή την περιοχή ούτε με επέμβαση. Η εξειδικευμένη δράση των υπερήχων από το Ultherapy ενεργοποιεί τα κύτταρα στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος εκεί που πραγματικά ξεκινά το πρόβλημα. Καταπληκτικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με το Ultherapy στην περιοχή των ματιών και ιδιαίτερα στην ανύψωση του φρυδιού και λείανση του κάτω βλεφάρου. Ακόμη, κάνει lift στα άνω και κάτω βλέφαρα, ένα σημείο πολύ δύσκολο όπου οι γυναίκες ζητάνε μη επεμβατική διαδικασία». Μπορείς να κάνεις μία μόνο συνεδρία που θα σου χαρίσει νεανικό βλέμμα και πρόσωπο ακόμα και λίγες μέρες πριν τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου!

Περισσότερη θηλυκότητα με την αυξητική χειλιών

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες ζητούν πιο γεμάτα και στρογγυλά χείλη... Ετοιμάσου λοιπόν να δώσεις το πιο ζουμερό σου φιλί στο φετινό ρεβεγιόν! Ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Ανδρεανίδης μάς εξήγησε πώς με την επαναστατική τεχνική PERMALIP μπορούμε να έχουμε σαρκώδη χείλη χωρίς πρήξιμο.

«Η αυξητική χειλιών που γίνεται στο άνω χείλος καλό είναι να μην ξεπερνά σε μέγεθος το κάτω. Εκτός από τα ενέσιμα υλικά και την έγχυση αυτόλογου λίπους – δηλαδή τη χρήση του δικού σου λίπους– μια άλλη τεχνική η οποία είναι μόνιμη και διακρίνεται για τα στοχευμένα αποτελέσματά της είναι η τεχνική PERMALIP. Σε αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιείται ένα υλικό από ελαστομερή σιλικόνης στο σχήμα του χείλους, με πολύ απαλή και λεία επιφάνεια, για τέλειο, φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Το υλικό δεν είναι ενέσιμο, καθώς η ενέσιμη σιλικόνη έχει απαγορευτεί. Η συγκεκριμένη τεχνική αυξητικής χειλιών είναι απλή, γίνεται στο ιατρείο και αρκούν μόλις λίγα λεπτά για να αποκτήσει η ενδιαφερόμενη το μέγεθος των χειλιών που επιθυμεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο υλικό δεν έχει καμία σχέση με την υγρή σιλικόνη, η οποία έχει καταργηθεί».

Baby botox

Οι ρυτίδες έκφρασης που παρουσιάζονται ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο και στο εξωτερικό των ματιών (το λεγόμενο πόδι της χήνας) είναι δυνατό να εξαλειφθούν με το botox άμεσα και ανώδυνα. Οι ρυτίδες στις γωνίες του στόματος αλλά και οι ρινοπαρειακές αύλακες μπορούν να «γεμίσουν» με υαλουρονικό οξύ. Αυτό υπόσχεται το baby botox και μπορείς να το κάνεις λίγες μέρες πριν τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου. Είναι μια διαδικασία εντελώς ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες. Ο γιατρός θα κάνει έγχυση του υλικού με λεπτές σύριγγες στα προβληματικά σημεία για να «απενεργοποιήσει» τους μυς. Είναι πολύ σημαντική η επιλογή έμπειρου γιατρού, ο οποίος γνωρίζει ακριβώς πού πρέπει να εφαρμόσει το υλικό και σε τι ποσότητα, για να μην υπάρξει αλλαγή στην έκφραση του προσώπου. Το μόνο που θα αισθανθείς είναι ένα μικρό τσίμπημα και η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά.

Έντονες γωνίες με αυξητική ζυγωματικών

Τα τονισμένα ζυγωματικά θα «γράψουν» καλύτερα στις φωτογραφίες που θα τραβήξεις στα φετινά πάρτι, καθώς χαρίζουν συμμετρία στο πρόσωπό μας. Πώς μπορείς λοιπόν να αποκτήσεις τα έντονα ζυγωματικά που ονειρευόσουν πάντα; Με ενέσιμα υλικά, όπως το υαλουρονικό οξύ. «Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και χαρίζει όμορφες γωνίες στο πρόσωπο. Μέσω του υπολογιστή και του προγράμματος προσομοίωσης, ο γιατρός θα μελετήσει με τον ενδιαφερόμενο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται στο ιατρείο του πλαστικού. Ο γιατρός θα σου προτείνει τι ταιριάζει στο πρόσωπό σου και τα αποτελέσματα είναι σίγουρο πως θα σε εντυπωσιάσουν»!

Ευχαριστούμε θερμά τον πλαστικό χειρουργό και Διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής Ιατρικού Αθηνών (Κλινική Φαλήρου) Γιώργο Ανδρεανίδη για τις χρήσιμες πληροφορίες.

Επικοινωνία:
Λεωφ. Κηφισίας 94, Αμπελόκηποι
Ραντεβού: 210 36 33 200
Email: info@andreanidis.gr
Fb: Πλαστικός Χειρουργός Γ. Ανδρεανίδης
Website: www.andreanidis.gr

01a