ΟΜΟΡΦΙΑ

The Pionears: Η καινοτόμος σειρά για χειροποίητα φυσικά καλλυντικά

Πόσο προσεκτικοί είμαστε με τις ετικέτες των προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιούμε; Είναι υγιεινές για τον οργανισμό μας οι ουσίες που περιέχουν; Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι επιλέγουμε καλλυντικά με φυσικά συστατικά;

The Pionears: Η καινοτόμος σειρά για χειροποίητα φυσικά καλλυντικά

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα καλλυντικά φτιάχνονται σε ειδικά εργαστήρια με τα κατάλληλα μηχανήματα και καταλήγουν στα ράφια. Ποιος μπορούσε όμως να φανταστεί ότι θα είχαμε τη δυνατότητα να παρασκευάσουμε τα δικά μας ποιοτικά καλλυντικά, εμπλουτίζοντάς τα με φρέσκα συστατικά από την κουζίνα μας;

Πλέον όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας προϊόντα ομορφιάς και να γνωρίσουμε τα πάντα για την παρασκευή τους, από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Η ελληνική εταιρεία The Pionears, έχοντας ως γνώμονα τα χειροποίητα, φυσικά και αγνά καλλυντικά με φρέσκα συστατικά, αποφάσισε να δημιουργήσει μια αντιπροσωπευτική σειρά. Με την καινοτόμα και πατενταρισμένη της σειρά Made By You για πρώτη φορά στην ιστορία της κοσμετολογίας μάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε σε δέκα μόλις λεπτά ολόφρεσκα καλλυντικά με 100% εγγύηση επιτυχίας!

pionears 2

Έτσι, μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι για τα συστατικά τους και τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν στον οργανισμό μας και να τα χρησιμοποιούμε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Η διαδικασία είναι απλή και εξαιρετικά δημιουργική! Στο kit που αποστέλλει η εταιρεία θα βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε, ενώ σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα θα έχουμε δημιουργήσει το δικό μας προϊόν. Πώς; Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο σχετικό βίντεο.

«Δεν ήθελα να δημιουργήσω ένα brand τα καλλυντικά του οποίου θα στέκονται στα ράφια μήνες ή ακόμη και χρόνια. Είναι δυνατόν τα φρέσκα συστατικά να διατηρούν τις δράσεις τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Όχι. Στη σειρά Made By You θα προσέξετε ότι κανένα προϊόν δεν είναι έτοιμο. Κανένα συστατικό δεν σας το δίνουμε εμείς, αλλά σας προτρέπουμε να το προσθέστε εσείς στο προϊόν σας, για τον λόγο που μόλις εξήγησα» δηλώνει η Βικτώρια Σόδη, ιδρύτρια της εταιρείας The Pionears.

Έτσι, τα kit της νέας σειράς που μπορείτε να βρείτε εδώ θα σας δώσουν τη δυνατότητα να παρασκευάσετε από φυσικές κρέμες προσώπου και αφρόλουτρα μέχρι δυναμωτικά σαμπουάν, χρησιμοποιώντας ολόφρεσκα φρούτα, όπως το ακτινίδιο, αλλά και θρεπτικά τρόφιμα, όπως η μαύρη σοκολάτα και η ζάχαρη.

Δοκιμάστε να γίνετε ο «χημικός» του εαυτού σας και να δημιουργήσετε βήμα προς βήμα τα πιο φρέσκα καλλυντικά που δοκιμάσατε ποτέ. Περισσότερες πληροφορίες για την επαναστατική σειρά μπορείτε να βρείτε εδώ.