ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Επτά σημάδια ότι ο σύντροφός σας είναι ψυχοπαθής!

Σε πόσες γυναίκεςπερνά από το μυαλό ότι ο σύντροφός τους μπορεί να είναι ψυχοπαθής; Πολλές πιστεύουνότι θα το είχαν καταλάβει αμέσως, όμως αυτό δεν ισχύει. Οι ψυχοπαθείς  μπορεί να είναι ακαταμάχητα γοητευτικοί μεμια πρώτη ματιά.

Επτά σημάδια ότι ο σύντροφός σας είναι ψυχοπαθής!

Σε πόσες γυναίκεςπερνά από το μυαλό ότι ο σύντροφός τους μπορεί να είναι ψυχοπαθής; Πολλές πιστεύουνότι θα το είχαν καταλάβει αμέσως, όμως αυτό δεν ισχύει. Οι ψυχοπαθείς μπορεί να είναι ακαταμάχητα γοητευτικοί μεμια πρώτη ματιά.

Αν όμως ξέρετε νααναγνωρίζετε τα «σημάδια» μπορείτε να φύγετε όσο είναι νωρίς!

1. Υπερβολικάκομπλιμέντα: Ένας ψυχοπαθής είναι εξαιρετικά ευέλικτος και γρήγορος στις κινήσειςτους. Σε ένα πρώτο ραντεβού, πιθανότατα θα πει σε μια γυναίκα ότι είναι τρομεράόμορφη, απίστευτα έξυπνη και αθεράπευτα σέξι. Εκμεταλλεύεται τις ανασφάλειεςκαι τις φαντασιώσεις μιας γυναίκας ώστε να της πει ακριβώς αυτά που θέλει ναακούσει. Αυτή η εικόνα του εξιδανικευμένου συντρόφου κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτείακαριαία.

2. Φαινομενικήταύτιση και συμβατότητα: Προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα ότι είναι το άλλο της μισόκαι ότι ταιριάζουν σε όλα. Αγαπούν τα ίδια πράγματα και έχουν τα ίδιαενδιαφέροντα. Μοιράζονται ακόμη και τα ίδια τραύματα και τις ίδιες αρνητικέςεμπειρίες. Δεν έχει δική του ταυτότητα κι έτσι καθρεφτίζει το άτομο πουβρίσκεται απέναντί του.

3. Άρρωστεςιστορίες: Προσοχή τι θα πει στα πρώτα ραντεβού για τις πρώην και τους ανθρώπουςπου έχει στη ζωή του. Εάν υποστηρίζει πως η προηγούμενη σύντροφός του τονπαρακολουθεί ή τον έκλεψε, εάν η μητέρα του είναι αυταρχική και αν όλοι γύρωτου τον εκμεταλλεύονται, κάτι δεν πάει καλά.

4. Ασθένειες καιτραυματισμοί: Ένας ψυχοπαθής λατρεύει τη λύπηση και θέλει να τραβά την προσοχή.Η κακή κατάσταση της υγείας είτε σε βιολογικό είτε σε ψυχολογικό επίπεδο μπορείνα είναι εντελώς ψεύτικη και να αποτελεί βασικό συστατικό της «στρατηγικής».

5. Τέλειο σεξ: Έναςψυχοπαθής θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Είναι μία ακόμητακτική για να κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτεί.

6. Ξαφνικά λάθη: Έναςψυχοπαθής δεν καταφέρνει πάντα να κρατήσει τη μάσκα που κρύβει το πρόσωπό του.Μπορεί να πει ξαφνικά «Σε έχω απατήσει» και μετά να αρνηθεί ότι το είπε ή ναυποστηρίξει ότι το είπε για πλάκα.

7. Το «παιχνίδι τηςσιωπής»: Όταν πια η γυναίκα θα τον έχει ερωτευτεί, ο ψυχοπαθής σταματά τακομπλιμέντα και κάθε ένδειξη τρυφερότητας και ξεκινά να υποτιμά τη γυναίκα πουέχει δίπλα του. Το πρώτο βήμα είναι συνήθως η ατέλειωτη σιωπή και η απόσταση.Μπορεί να εξαφανιστεί για μέρες χωρίς ούτε ένα τηλεφώνημα.

Μήπως σας θυμίζουνκάτι όλα αυτά;

Διαβάστε επίσης:

Τα 10 επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς...

Το Facebook ξεσκεπάζει τους… ψυχοπαθείς!