ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα του ραντεβού

Ένα καλό ή κακόραντεβού μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης.

Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα του ραντεβού

Ένα καλό ή κακόραντεβού μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης.

Δείτε ποια είναιτα επτά λάθη που μπορεί να καταστρέψουν το μέλλον ενός ζευγαριού.

1. Η επιμονή γιασεξ

Δεν υπάρχεικανόνας για την «κατάλληλη στιγμή», εάν όμως κάποιος από τους δύο συντρόφουςδιστάζει σημαίνει πως δεν έχει έρθει ακόμη.

2. Η γρήγορηεξοικείωση

Δεν είναι ανάγκηνα αποκαλύπτονται όλες οι ιστορίες της παιδικής ηλικίας από την πρώτη στιγμή τηςγνωριμίας. Είναι καλό οι σύντροφοι να μοιραστούν βασικές πληροφορίες που θα τουςβοηθήσουν να επικοινωνήσουν, ωστόσο πρέπει να υπάρχουν όρια.

3. Τα συχνάτηλεφωνήματα, μηνύματα και e-mail

Ζούμε στην εποχή τηςτεχνολογίας και την άμεσης επικοινωνίας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεχρειαζόμαστε χρόνο για τον εαυτό μας. Η επιμονή μπορεί να μεταφραστεί ωςενδιαφέρον αλλά και ως πίεση.

4. Η κατασκοπεία

Η διαδικτυακήαναζήτηση και η κλεφτή ματιά στο κινητό όταν χτυπά είναι ό,τι χειρότερο για νακαλλιεργηθούν ανησυχίες και υποψίες. Καμία υγιής σχέση δε βασίζεται στην έλλειψηεμπιστοσύνης.

5. Η προσποίησηοργασμού

Όπως και στηνπροηγούμενη περίπτωση, έτσι και στο σεξ χρειάζεται ειλικρίνεια. Μια γυναίκα πουπροσποιείται οργασμό δε βοηθά το σύντροφό της να καταλάβει τι πραγματικά της αρέσει.

6. Η ελπίδα γιααλλαγή

Οι άνθρωποι δεναλλάζουν δραματικά με την πάροδο του χρόνου. Εάν στα πρώτα ραντεβού ό σύντροφοςπαρουσιάζει ένα προφίλ γεμάτο ελαττώματα και παραξενιές, μάλλον δεν είναι οκατάλληλος.

7. Η παραμέλησητου εαυτού

Σίγουρα η πρώτη εντύπωση μετράει, αλλά δίνονταςτην εντύπωση ότι υπάρχει απόλυτη συμβατότητα από την πρώτη στιγμή δεν υπάρχειχώρος για τα προσωπικά ενδιαφέροντα και τις ατομικές προτιμήσεις.