ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Το "όργανο" που κάνει τις γυναίκες να σας δίνουν το τηλέφωνό τους!

Μία περίεργη διαπίστωση έκαναν επιστήμονες του Τμήματος Ψυχολογίας του γαλλικού πανεπιστημίου University of South Brittany (Université de Bretagne-Sud),
Το "όργανο" που κάνει τις γυναίκες να σας δίνουν το τηλέφωνό τους!

Μία περίεργη διαπίστωση έκαναν επιστήμονες του Τμήματος Ψυχολογίας από το University of South Brittany, σχετικά με το ποιο χαρακτηριστικό των ανδρών γοητεύει τις γυναίκες, ακόμη και αν υστερούν εμφανισιακά.

Τα ευρήματα της μελέτης σίγουρα θα σας εκπλήξουν!

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι μία στις 3 γυναίκες γοητεύεται από τους άνδρες που κρατούν… κιθάρα!

Στη μελέτη συμμετείχαν 300 γυναίκες, ηλικίας 18 έως 25 ετών. Η επιστημονική ομάδα προσέλαβε έναν άγνωστο 20χρονο ηθοποιό, η εμφάνιση του οποίου ήταν μέτρια.

Ο ηθοποιός προσέγγιζε τις γυναίκες σε ένα εμπορικό κέντρο και αφού κουβέντιαζε για λίγο μαζί τους, μετά τους ζητούσε το τηλέφωνό τους, για να ξανασυναντηθούν.

Κατά την προσέγγιση των πρώτων 100 γυναικών, ο ηθοποιός κρατούσε μία κιθάρα, στις άλλες 100 μία τσάντα και στις υπόλοιπες 100 δεν κρατούσε τίποτα.

Από τις γυναίκες που πλησίασε κρατώντας κιθάρα, έδωσαν το τηλέφωνό τους 36.

Ωστόσο δεν είχε τόση επιτυχία στις υπόλοιπες, αφού έδωσαν τον αριθμό τους 14 από τις γυναίκες που πλησίασε κρατώντας την τσάντα και μόλις 9 όταν δεν κρατούσε τίποτα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μετά το τέλος του πειράματος, οι γυναίκες δήλωσαν ότι, παρά το γεγονός ότι δεν τους άρεσε εμφανισιακά, «υπέκυψαν ανεξήγητα», γιατί τον θεώρησαν «ρομαντικό, γλυκό», ενώ ταυτόχρονα είχε κάτι «αλήτικο και άγριο».