ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Οι 6 γκάφες που δεν πρέπει να κάνετε μετά το sex!

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ορισμένες συνήθειές σας μετά το σεξ, μπορούν να σκοτώσουν όλη τη μαγεία της ερωτικής πράξης με το σύντροφό σας;

Οι 6 γκάφες που δεν πρέπει να κάνετε μετά το sex!

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ορισμένες συνήθειές σας μετά το σεξ, μπορούν να σκοτώσουν όλη τη μαγεία της ερωτικής πράξης με το σύντροφό σας;

Δείτε ποιες είναι, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sexual Medicine», οι γκάφες που κάνουμε συνήθως μετά το σεξ!

Το μόνο σίγουρο είναι πως, αν τις αποφύγετε, θα γλιτώσετε από «φασαρίες» και γκρίνια…

Σας παίρνει αμέσως ο ύπνος…

Σύμφωνα με την έρευνα, μπορεί εσείς να νιώθετε καλά, ωστόσο αυτό ίσως προκαλέσει στο σύντροφό σας ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό για την σεξουαλικότητά του και τις επιδόσεις του.

Πηγαίνετε αμέσως για μπάνιο…

Ίσως να το θεωρείτε καλή ιδέα, ωστόσο ειδικά οι άντρες φαίνεται πως εκνευρίζονται από την αναμονή της συντρόφου τους να επιστρέψει και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων απάντησαν πως αποφασίζουν να κοιμηθούν.

Ασχολείστε με το κινητό και τα mail σας...

Εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος, η συζήτηση με φίλους μπορεί να περιμένει μέχρι και το επόμενο πρωί. Το ίδιο και τα mail!

Επιστρέφετε στη δουλειά...

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη τακτική να επιστρέψετε στη δουλειά σας, αμέσως μετά το sex. O σύντροφός σας θα νιώσει άσχημα, ενώ ίσως πιστέψει ότι το αντιμετωπίζετε ως μία ακόμη «δουλειά».

Κοιμάστε σε ξεχωριστά δωμάτια...

Αν μετά το sex φεύγετε, προκειμένου να κοιμηθείτε σε διαφορετικό κρεβάτι, τότε το μόνο που καταφέρνετε είναι να καταστρέφετε όλη τη μαγεία της ερωτικής πράξης.

Επισκέπτεστε το ψυγείο...

Σκεφτείτε πως θα αισθανθεί ο σύντροφός σας, αν πιστέψει πως δεν απολαύσατε το sex αφού είχατε στο μυαλό σας το φαγητό.

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 σημάδια που «προδίδουν» ότι έκανες σεξ χθες το βράδυ!

Οι 3 λόγοι που οι γυναίκες δεν χαίρονται το σεξ





Οι 7 τροφές-βιάγκρα για ανεβασμένες επιδόσεις




Προκαταρκτικά! Πόση ώρα «αντέχει» ο άνδρας τα ερωτικά παιχνίδια