ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα 4 μυστικά που απογειώνουν το σεξ

Το στρες και η κούραση μας επηρεάζουν αρνητικά στην κρεβατοκάμαρα και πολλοί άνθρωποι νιώθουν ανήμποροι να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τον εαυτό τους σε αυτό τον τομέα. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα
Τα 4 μυστικά που απογειώνουν το σεξ

Το στρες και η κούραση μας επηρεάζουν αρνητικά στην κρεβατοκάμαρα και πολλοί άνθρωποι νιώθουν ανήμποροι να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τον εαυτό τους σε αυτό τον τομέα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα και θα δείτε μεγάλη βελτίωση στις... επιδόσεις σας:

Κάντε γυμναστική

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να βελτιώσετε την υγεία σας είναι οι καρδιαγγειακές ασκήσεις. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής οι παλμοί της καρδιάς αυξάνονται κατακόρυφα. Μια υγιής και δυνατή καρδιά θα αυξήσει την φυσική σας αντοχή. Τριάντα λεπτά τρέξιμο ή κολύμπι την ημέρα θα κάνουν θαύματα για την λίμπιντό σας.

Οι τροφές που θα σας... εκτοξεύσουν

-Κρεμμύδι και σκόρδο: Όχι και ό,τι καλύτερο για την αναπνοή, αλλά θα σας βοηθήσουν στην κυκλοφορία του αίματος.

-Μπανάνες: Είναι πλούσιες σε κάλιο, βοηθούν να έχετε χαμηλότερη πίεση και σας γεμίζουν ενέργεια.

-Τσίλι και πιπεριές: Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμώντας την υπέρταση και την φλεγμονή.

-Ω-3 οξέα: Ο σολομός και ο τόνος είναι σημαντική πηγή Ω-3 λιπαρών οξέων, ενώ θα τα βρείτε και στο αβοκάντο και το ελαιόλαδο. Τα Ω-3 οξέα θα αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος.

-Βιταμίνη Β1: Βελτιώνει την ταχύτητα μετάδοσης των σημάτων στο νευρικό σύστημα. Θα την βρείτε στο χοιρινό και τα φιστίκια.

-Αυγά: Πλούσια σε άλλους τύπους της βιταμίνης Β, τα αυγά θα βοηθήσουν να ισορροπήσετε τα ορμονικά σας επίπεδα. Αυτό θα μειώσει το στρες, το οποίο με τη σειρά του ευθύνεται σε πολλές περιπτώσεις για την κακή σεξουαλική διάθεση και την στυτική δυσλειτουργία.

Χαλαρώστε και αποβάλετε το στρες

Το στρες επηρεάζει την υγεία μας με πολλούς τρόπους και η χαμηλή σεξουαλική διάθεση είναι ένας από αυτούς. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σας ηρεμούν και παίρνουν το μυαλό σας μακριά από την καθημερινότητα. Μην διστάσετε να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για το στρες που ίσως νιώθετε.

Μειώστε το αλκοόλ

Μπορεί 1-2 ποτήρια από το αγαπημένο σας ποτό να σας βοηθάει πολλές φορές να χαλαρώσετε, αλλά ενδεχομένως να είναι και μία από τις αιτίες που δεν... λειτουργείτε όπως θα θέλατε στο κρεβάτι. Έρευνες έχουν δείξει ότι αν περιοριστείτε σε ένα ποτήρι κόκκινου κρασιού, τότε και θα χαλαρώσετε αλλά και θα αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος. Αν το παρακάνετε πιθανώς θα δείτε αντίθετα αποτελέσματα.