ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Οι 4 στάσεις γιόγκα για καλύτερο σεξ

Η γυμναστική γιόγκα μπορεί να κάνει θαύματα για την σεξουαλική σας ζωή. Σας βοηθάει να είστε συγκεντρωμένοι, βελτιώνει τις αναπνοές σας, την ευλυγισία και την δύναμή σας, ενώ ενδυναμώνει τους μυς των ποδιών. Όλα αυτά είναι «εφόδια» για καλύτερο σεξ
Οι 4 στάσεις γιόγκα για καλύτερο σεξ

Η γυμναστική γιόγκα μπορεί να κάνει θαύματα για την σεξουαλική σας ζωή. Σας βοηθάει να είστε συγκεντρωμένοι, βελτιώνει τις αναπνοές σας, την ευλυγισία και την δύναμή σας, ενώ ενδυναμώνει τους μυς των ποδιών. Όλα αυτά είναι «εφόδια» για καλύτερο σεξ.

Με την γιόγκα μαθαίνετε τους μυς του σώματος να παραμένουν σε ένταση για αρκετά δευτερόλεπτα, κάτι που θα επιτρέψει να αντεπεξέλθετε σε ό,τι στάση σώματος και αν απαιτήσουν οι... περιστάσεις.

Με τις παρακάτω ασκήσεις γιόγκα, θα κάνετε την καλύτερη προετοιμασία για τον μεγάλο αγώνα!...

Η στάση του αετού

Αυτή η στάση θα ενδυναμώσει το εσωτερικό των μηρών και θα σας «εκπαιδεύσει» στην ισορροπία και την αυτοσυγκέντρωση. Αφότου καταφέρετε να «δέσετε το σώμα σας κόμπο» όπως δείχνει η φωτογραφία, προσπαθήστε να μείνετε σε αυτήν τη στάση για 5 έως 8 αναπνοές. Στη συνέχεια «λυθείτε» και επαναλάβετε το «δέσιμο» με την αντίθετη λογική.

Η στάση της καθιστής προσευχής

Αυτή η στάση θα ενδυναμώσει τα πόδια, τα ισχία, τους γλουτούς και τον κορμό σας. Επίσης θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε διαφορετικές στάσεις στο σεξ ευκολότερα, με το χαλαρώνετε τα ισχία σας, την πλάτη και τους εσωτερικούς μηριαίους μυς. Αν οι φτέρνες σας δεν ακουμπούν στο έδαφος, τότε βάλετε από κάτω μια πετσέτα.

Η στάση του περιστεριού

Είναι από τις καλύτερες ασκήσεις για να ανοίξετε τα ισχία και να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος προς τα πόδια και τα πέλματα. Επίσης θα τεντώσετε τόσο προς τα εμπρός, όσο και προς τα πίσω την σπονδυλική σας στήλη, βελτιώνοντας έτσι την ευλυγισία σας. Διατηρήστε αυτήν τη στάση για 5 αναπνοές κάθε φορά.

Η στάση της καμήλας

Αυτή θεωρείται η πιο σέξι στάση γιόγκα. Το στήθος ανοίγει και παίρνετε βαθιές αναπνοές. Αυτό θα σας βοηθήσει την ώρα του σεξ, όπου πολλοί άνθρωποι κρατούν την αναπνοή τους ή δεν αναπνέουν σωστά πάνω στην... ένταση των στιγμών. Αν μάθετε τον εαυτό σας να αναπνέει σωστά, θα ανταμειφθείτε με καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα μέρη του σώματος και θα νιώσετε περισσότεροι χαλαροί. Αυτά τα τελευταία είναι άκρως σημαντικά για να νιώσετε τον πιο δυνατό οργασμό της ζωής σας! Διατηρήστε αυτήν τη στάση για 5 αναπνοές κάθε φορά.

Διαβάστε επίσης:

Να γιατί οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό

Τα 4 μυστικά που απογειώνουν το σεξ

Οι σωματικές μυρωδιές που διεγείρουν τη λίμπιντο

It's sex o'clock... Οι καλύτερες ώρες και μέρες για σεξ!


Να γιατί οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό