ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν κάνετε και τόσο καλό sex εάν...

Ακόμη και οι πιο «θερμοί» εραστές περνούν κάποιες περιόδους που υιοθετούν κακές συνήθειες, με αποτέλεσμα το sex να μην είναι και τόσο απολαυστικό, όσο ήταν παλαιότερα!

Δεν κάνετε και τόσο καλό sex εάν...

Δείτε ποιες είναι οι 5 «κακές συμπεριφορές» στο sex που δείχνουν ότι –αυτή την περίοδο- μάλλον δεν είστε και οι… καλύτεροι εραστές.

Δεν σας αρέσει να σας δίνει συμβουλές ο σύντροφός σας…

Είναι βασικό να πείτε στον ερωτικό σας σύντροφο τι σας αρέσει και τι θέλετε στο σεξ. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να λύσετε οποιοδήποτε σεξουαλικό πρόβλημα, τόσο περισσότερο θα εντείνετε τελικά.

Η προσοχή σας αποσπάται κατά τη διάρκεια του sex…

Καλό είναι όταν κάνετε σεξ «να είστε εκεί» με το μυαλό και με το σώμα. Αν «περιπλανιέστε» αλλού είναι φυσικό να μην απολαύσετε το σεξ ούτε εσείς ούτε το άλλο σας μισό.

«Παίρνετε» αλλά δεν «δίνετε»…

Είναι διαφορετικό να μη σας αρέσει το στοματικό σεξ και διαφορετικό να μην κάνετε το παραμικρό από εγωισμό ή επειδή ξεβολεύεστε. Η σεξουαλική ευχαρίστηση απαιτεί ανιδιοτέλεια και εξισορρόπηση των εγωισμών του καθενός.

Δεν καθοδηγείτε τον εραστή σας…

Καλός εραστής σημαίνει κάποιος που είναι καλός και στην επικοινωνία. Βρείτε τρόπους λοιπόν να καθοδηγείτε τον σύντροφό σας σχετικά με αυτά που σας ευχαριστούν περισσότερο ή λιγότερο.

Μην κάνετε συγκρίσεις με ταινίες πορνό…

Εξερευνήστε τον σύντροφό σας. Το πορνό μπορεί να σας βάλει στο κλίμα ή να σας διδάξει νέες τεχνικές αλλά… μέχρι εκεί! Δεν ορίζει το καλό σεξ.

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος από προσπερματικά υγρά... Είναι δυνατόν;

Τα 4 μυστικά που απογειώνουν το σεξ

It's sex o'clock... Οι καλύτερες ώρες και μέρες για σεξ!


Τα 9 Ρεκόρ Γκίνες του Sex!!!



Τα 5 σημάδια που «προδίδουν» ότι έκανες σεξ χθες το βράδυ!