ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Πώς πρέπει να βάζετε σωστά το προφυλακτικό (βίντεο)

Μπορεί στους περισσότερους ανθρώπους να ακούγεται απλό, αλλά θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσα ζευγάρια, ενώ φροντίζουν να χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά τη σεξουαλική επαφή, το κάνουν με λάθος τρόπο.

Πώς πρέπει να βάζετε σωστά το προφυλακτικό (βίντεο)

Η ευθύνη φυσικά βαραίνει περισσότερο τον άνδρα, αλλά είναι σημαντικό και για κάθε γυναίκα να γνωρίζει πώς φοριέται σωστά το προφυλακτικό από τον σύντροφό της, για να γνωρίζει αν αυτός το κάνει σωστά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε βήμα-προς-βήμα το πώς ακριβώς είναι ο σωστός τρόπος να εφαρμόζεται το προφυλακτικό στο πέος του άνδρα.

Τα προφυλακτικά είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν όλο το μήκος του πέους (σε στύση) και έχουν μια μικρή "φουσκάλα" στην κλειστή τους άκρη, προκειμένου να συλλέγουν εκεί το σπέρμα του άνδρα κατά την εκσπερμάτιση.

Περιέχουν επίσης από κατασκευής τους ένα λιπαντικό προϊόν στην εσωτερική επένδυσή τους, ώστε να διευκολύνεται η εφαρμογή και να μην σπάνε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, περιέχουν και ειδικά έλαια που βοηθούν τον άντρα να καθυστερήσει την εκσπερμάτιση.

-Προτού χρησιμοποιήσετε ένα προφυλακτικό, ελέγξτε την ημερομηνία στο πίσω μέρος και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει λήξει.

-Βγάλτε το από τη συσκευασία του προσεκτικά, ώστε να μην το σκίσετε με τα νύχια ή τα κοσμήματα που τυχόν φοράτε.

-Ελέγξτε ότι δεν είναι αναποδογυρισμένο. Για να το φορέσετε πρέπει η "φουσκάλα" να είναι στο επάνω μέρος καθώς το υπόλοιπο είναι ακόμα τυλιγμένο.

-Πιέστε με το ένα χέρι την "φουσκάλα" για να μην περιέχει αέρα και ταυτόχρονα με το άλλο χέρι κατεβάστε ομαλά το προφυλακτικό σε όλο το μήκος του πέους.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε επίσης:

Τι χρειάζεται για να αντέχει ο άντρας στο κρεβάτι

Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν ύπνο και τεχνολογία αντί για σεξ

Η γυναικεία «στύση» στο μικροσκόπιο

Μεγάλο στήθος για 24 ώρες με μια απλή ένεση! (βίντεο)