ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Το δονούμενο προφυλακτικό που εγγυάται το γυναικείο οργασμό! (φωτογραφίες)

Η προστασία από τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι οι δύο βασικοί λόγοι που τα ζευγάρια παίρνουν προφυλάξεις στο σεξ.

Το δονούμενο προφυλακτικό που εγγυάται το γυναικείο οργασμό! (φωτογραφίες)

Όμως ένα νέο, πρωτοποριακό προφυλακτικό έρχεται να προσθέσει έναν ακόμη λόγο: τον εγγυημένο γυναικείο οργασμό!

Το Va w.o.w. είναι προφυλακτικό και sex toy μαζί. Το προφυλακτικό εφαρμόζει στο γυναικείο –και όχι στο αντρικό όπως συνήθως– σώμα. Στο ένα άκρο του υπάρχει ένας δονούμενος δακτύλιος, ο οποίος όχι μόνο εξασφαλίζει ότι το προφυλακτικό δεν θα γλιστρήσει μέσα στον κόλπο αλλά παράλληλα διευκολύνει τη γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση. Το προφυλακτικό ενεργοποιείται ασύρματα μέσω Bluetooth.

con2

Σε δοκιμή που περιελάμβανε 50 γυναίκες ηλικίας 20 έως 40 ετών, ποσοστό 70% των γυναικών έφτασε σε οργασμό με το δονούμενο προφυλακτικό την πρώτη φορά χρήσης. Το ποσοστό έφτασε το 84% με τη δεύτερη φορά χρήσης και εκτοξεύθηκε στο 100% με την τέταρτη φορά χρήσης!

con3

Το δονούμενο προφυλακτικό Va w.o.w. δεν έχει λάβει ακόμη έγκριση από το ρυθμιστικό σώμα των ΗΠΑ, τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Εκτιμάται, ωστόσο, ότι θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους 12-18 μήνες, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της κατασκευάστριας εταιρίας, Brian Osterberg.

Διαβάστε επίσης:

Το προφυλακτικό που δεν νιώθεις ότι το φοράς! (εικόνες - βίντεο)
Ο απόλυτος οδηγός για να επιλέξετε το κατάλληλο προφυλακτικό
Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνετε για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα