ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

4 βασικές ενδείξεις ότι είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του

Ξεκίνησες μία σχέση με έναν υπέροχο τύπο με τον οποίο περνάς τέλεια και δείχνει να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις! Όλα μοιάζουν ιδανικά, αλλά δυστυχώς, όλοι μας έχουμε ένα κάποιο παρελθόν.

4 βασικές ενδείξεις ότι είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του

Και μπορεί εσύ πλέον να έχεις αποδεσμευτεί πλήρως από παλιά συναισθήματα και καταστάσεις, αλλά έχεις βάσιμες υποψίες ότι το νέο σου αγόρι δεν ανήκει στη συνομοταξία αυτή! Σίγουρα στα ραντεβού σας έχετε μιλήσει για προηγούμενες σχέσεις και συντρόφους, αλλά έχεις σοβαρότατες ενδείξεις ότι η τελευταία του σύντροφος μάλλον τον έχει σημαδέψει με αποτέλεσμα ό,τι κι αν κάνει, πάντα να έρχεται στο προσκήνιο!

Εννοείται ότι κανείς δεν διαγράφει έτσι απλά ανθρώπους με τους οποίους έχει ζήσει πράγματα, αλλά στην προκειμένη το θέμα είναι κάπως πιο περίπλοκο μιας και δεν είσαι σίγουρη ότι διατηρεί τις απλές τυπικές επαφές που έχουν δύο πρώην που χώρισαν ειρηνικά, ή είναι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή.

Παρακάτω λοιπόν, σoυ έχουμε κάποιες πολύ βασικές ενδείξεις οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο καλός σου δεν έχει ακόμα ξεπεράσει την πρώην του. Διάβασε και... ψυχραιμία!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr