ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα σεξουαλικά μυστικά που οι γυναίκες αποκαλύπτουν μόνο στις φίλες τους

Οι περισσότεροι άντρες το υποψιάζονται εδώ και καιρό και τώρα μια νέα έρευνα το επιβεβαιώνει: Οι γυναίκες είναι πολύ πιο πιθανό να μοιραστούν τα σεξουαλικά μυστικά τους με τις φίλες τους παρά με το σύντροφό τους.

Τα σεξουαλικά μυστικά που οι γυναίκες αποκαλύπτουν μόνο στις φίλες τους

Τουλάχιστον μία στις τρεις γυναίκες είναι πρόθυμη να αποκαλύψει σε κάποια φίλη της πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχει αλλάξει στο παρελθόν αλλά και άλλες... πικάντικες προσωπικές πληροφορίες.

bigstock Finger on lips silent gestur 80865275

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ποσοστό 38% των γυναικών μοιράζονται με τις φίλες τους πόσο συχνά κάνουν σεξ, ενώ μία στις τέσσερις γυναίκες δεν διστάζει να πει ότι έχει δοκιμάσει κάτι τολμηρό στο σεξ.

Μια στις δέκα γυναίκες περιγράφει μάλιστα λεπτομερώς στις φίλες της πού έχει κάνει σεξ!

Ωστόσο, η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι η ειλικρίνεια των γυναικών περιορίζεται σε κύκλους γένους... θηλυκού, καθώς όταν πρόκειται για προσωπικές συζητήσεις με άντρες ή με το σύντροφό τους, οι περισσότερες γυναίκες είναι ιδιαίτερα συγκρατημένες. Ενώ μία στις τρεις γυναίκες (ποσοστό 33%) θα παραδεχόταν σε μια φίλη της ότι έχει κάνει σεξ με το αφεντικό της κάποια στιγμή στο παρελθόν, ποσοστό μόλις 5% των γυναικών θα παραδέχονταν κάτι τέτοιο στο σύντροφό τους.

Πηγή: Mail Online

Διαβάστε επίσης:

Απιστία: Σε ποιες περιπτώσεις «απαγορεύεται» να τη συγχωρήσετε

Τεστ: Υπολογίστε τους έμμεσους σεξουαλικούς σας συντρόφους

«Αδικημένες» οι γυναίκες στο στοματικό σεξ...