ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

4 χαρακτηριστικά sos που σε κάνουν καλή στο σεξ

Η γυναίκα και ο άντρας είναι δύο φύλα αντίθετα αλλά με απόλυτα αμφίδρομη σχέση μιας και ο ένας χωρίς τον άλλο δεν μπορούν καν να επιβιώσουν!

4 χαρακτηριστικά sos που σε κάνουν καλή στο σεξ

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, μπορεί οι γυναίκες να ασχολούνται με τα μαλλιά, τα ρούχα ή τα κιλά τους, αλλά το κύριο και σημαντικότερο θέμα συζήτησης είναι φυσικά οι άντρες!

Είτε για να τους βρίσουν, είτε για να καταστρώσουν σχέδια κατάκτησης, δεν υπάρχει γυναικεία συζήτηση που να μην κάνει ιδιαίτερη μνεία στο αντίθετο φύλο. Αν νομίζετε όμως, επειδή γενικότερα οι γυναίκες μιλάνε περισσότερο, ότι μόνο εμείς συζητάμε και αναλύουμε πράγματα και καταστάσεις είστε πολύ γελασμένες.

Οι άντρες, μπορεί να μην έχουν το όνομα αλλά έχουν σίγουρα τη χάρη μιας και μπαίνουν στο τριπάκι να αναλύσουν και να κουβεντιάσουν με τους κολλητούς τους τα πάντα! Το σημαντικότερο ίσως από αυτά, που πραγματικά κι εμείς θα θέλαμε να ξέρουμε, είναι τι κατά τη γνώμη τους κάνει μία γυναίκα καλή στο σεξ. Ρωτήσαμε, τα βάλαμε κάτω και ιδού τα χαρακτηριστικά που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις...

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr