ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Οι γυναικείες συνήθειες που «ξενερώνουν» τους άντρες

Πολλές μπορεί να είναι οι γυναικείες συνήθειες που ενοχλούν τους άντρες, μερικές όμως τις βρίσκουν τόσο εκνευριστικές που θα τους έκαναν να παρατήσουν μια κοπέλα ακόμη κι αν τους αρέσει πολύ!

Οι γυναικείες συνήθειες που «ξενερώνουν» τους άντρες

Άντρες μοιράστηκαν ανώνυμα μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου Reddit μερικά από τα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και τους «ξενερώνουν» τρομερά!

Μερικοί φάνηκαν αρκετά λογικοί, δηλώνοντας για παράδειγμα ότι τους ενοχλεί μια γυναίκα να μιλά μονίμως στο κινητό της ή να έχει εμμονή με τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ άλλοι φάνηκαν αμείλικτοι, λέγοντας πως θα σταματούσαν αμέσως να βγαίνουν με μια κοπέλα αν μάθαιναν ότι παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν, Keeping Up With The Kardashians.

Ορισμένοι δήλωσαν ότι δεν ανέχονται από μια γυναίκα την υπεροψία. Ένας από τους χρήστες του Reddit ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν αντέχω όταν μια κοπέλα φέρεται σαν να είναι δώρο Θεού και σαν οι άλλοι να πρέπει να νιώθουν ότι είναι προνόμιό τους να μπορούν απλώς και μόνο να την κοιτάζουν.»

Άλλοι είπαν ότι δεν τους αρέσει καθόλου μια γυναίκα να βγάζει υπερβολικά τα φρύδια της ώστε να καταλήγουν σχεδόν... ανύπαρκτα ή ότι δεν τους αρέσει μια κοπέλα να το «παίζει» χαζή.

Επίσης, κάτι που επεσήμαναν αρκετοί άντρες ήταν ότι θέλουν μια γυναίκα να μπορεί να φροντίσει μόνη της τον εαυτό της και να μην εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το σύντροφό της.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι άντρες που τόνισαν ότι δεν τους αρέσει καθόλου να βρίζουν οι γυναίκες και μάλιστα ένας από αυτούς είπε πως το θεωρεί εκ μέρους της γυναίκας υπερπροσπάθεια για να ξεχωρίσει και να την προσέξουν.

Διχασμός φαίνεται να υπήρξε όσον αφορά τις «ήσυχες» κοπέλες. Ενώ μερικοί από τους άντρες ανέφεραν ότι δεν τους αρέσει μια γυναίκα που δεν είναι ιδιαίτερα δραστήρια και που δεν μιλά πολύ, ένας εκ των χρηστών δήλωσε: «Ποτέ δεν μου άρεσαν οι πολύ ήσυχες κοπέλες, άρχισα όμως να βγαίνω με μια κοπέλα που ήταν αρκετά ήσυχη. Αλλά ήταν έξυπνη, αστεία και πολλά άλλα που τελικά ήταν πιο σημαντικά. Οπότε κόλλησα μαζί της. Κλείνουμε τέσσερα χρόνια το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο μπαμπάς μου είχε πει κάτι πολύ σωστό γι' αυτήν στις αρχές. 'Μου αρέσει η [όνομα]. Είναι ήσυχη, όταν λέει κάτι όμως δεν είναι βλακεία'. Οπότε πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Μερικές φορές κάτι που δεν σου αρέσει αποδεικνύεται ασήμαντο σε σχέση με όλα τα άλλα.»

Διαβάστε επίσης:

Ποιες είναι οι συχνότερες σεξουαλικές φοβίες
Τι επιβάλλεται να κάνετε πριν και μετά το σεξ