ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Η «άλλη» στάση στο σεξ δεν είναι ασφαλής

Το τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και συγκεκριμένα στο κρεβάτι του κάθε ζευγαριού δεν είναι υπόθεση κανενός άλλου παρά μόνο των ίδιων.

Η «άλλη» στάση στο σεξ δεν είναι ασφαλής

Η δυναμική και οι προτιμήσεις διαφέρουν από ζευγάρι σε ζευγάρι και όσο μιλάμε για δύο συναινούντες ενήλικους, όλα επιτρέπονται συνεπώς δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε κανέναν και τίποτα. Ωστόσο, τελευταίες έρευνες έδειξαν πως, ζευγάρια που βρίσκονται σε μόνιμο δεσμό, ολοένα και συχνότερα καταφεύγουν στο πρωκτικό σεξ, την εξωτερική εκσπερμάτιση και άλλους ευφάνταστους τρόπους με άλλοθι την ασφάλεια... Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η εξωτερική εκσπερμάτιση σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται ασφάλεια και προστασία ενάντια στη σύλληψη καθώς είναι δεκάδες οι εγκυμοσύνες που προκύπτουν κάθε χρόνο από τα προσπερματικά υγρά ή και χωρίς να έχει προηγηθεί διείσδυση στον κόλπο. Ομοίως, το πρωκτικό σεξ δεν αποτελεί ασφαλή μέθοδο αντισύλληψης, καθώς ο κίνδυνος επαφής με τα προσπερματικά υγρά ή και με το σπέρμα είναι μεγάλος και όπως προαναφέραμε, η φύση βρίσκει τρόπο -αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr