ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα πράγματα που προτιμάμε αντί του σεξ

Κι όμως υπάρχουν!Σύμφωνα με έρευνες, το σεξ δεν είναι πάντα πρώτο στη λίστα με τις προτεραιότητέςμας…

Τα πράγματα που προτιμάμε αντί του σεξ

Κι όμως υπάρχουν!Σύμφωνα με έρευνες, το σεξ δεν είναι πάντα πρώτο στη λίστα με τις προτεραιότητέςμας…

Όταν η αλυσίδαξενοδοχείων Le Meridien ρώτησε εκατοντάδες επισκέπτες της από τηνΚίνα, την Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ τι θα έδιναν σαναντάλλαγμα για τον πρωινό τους καφέ, το 53% απάντησε ότι θα προτιμούσε τολαχταριστό ρόφημα αντί για το σεξ! Ποσοστό 78% δήλωσε επίσης ότι θα θυσίαζε τοαλκοόλ, τα social media ή το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνοπροκειμένου να μη στερηθεί την καφεΐνη.

Δεν είναι η πρώτημελέτη που δείχνει ότι προτιμούμε άλλα πράγματα αντί για τη σεξουαλικήικανοποίηση –εάν πρέπει απαραιτήτως να διαλέξουμε.

Έρευνα πουπραγματοποίησε το Συμβούλιο για Καλύτερο Ύπνο (υπάρχει πράγματι και βρίσκεταιφυσικά στην Αμερική) έδειξε ότι 12% των ανθρώπων προτιμά έναν καλό ύπνο το βράδυ αντί για το σεξ. Γιατί μερικέςφορές όντως είμαστε πολύ κουρασμένοι!

Οι Αμερικανοί,από την άλλη, είναι σίγουρα πιο εξαρτημένοι από το κινητό τους τηλέφωνο σε σχέση με τον ύπνο ή το σεξ. Το περιοδικό TIME αναφέρει πως το 33% των ατόμων πουσυμμετείχαν σε δημοσκόπηση θα μπορούσε να αρνηθεί το σεξ για μία εβδομάδα αντίνα στερηθεί το κινητό.

Μια άλλη μελέτηπου πραγματοποιήθηκε πριν δύο περίπου χρόνια έδειξε ότι οι νέοι προτιμούν κάτιπου θα τονώσει το ηθικό τους (όπως ένα κομπλιμέντοή ένας καλός βαθμός) αντί να κάνουν σεξ.

Γνωρίζουμε πολύκαλά ότι το μπέικον είναι αμαρτωλάνόστιμο, αξίζει όμως περισσότερο από το σεξ; Το 43% των Καναδών λέει «ναι»!

Η εταιρία Intel πραγματοποίησε έρευνα το 2008 και τα αποτελέσματα έδειξανότι το 46% των γυναικών θα απαρνιόταν το σεξ για δύο εβδομάδες προκειμένου ναμη στερηθεί το Internet . Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες ήταν 30%.