ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα 3 στοιχεία της γυναίκας που μένει αξέχαστη

Τρία είναι τα βασικά στοιχεία μιας γυναίκας για τα οποία ένας άνδρας θα «κολλήσει» μαζί της, και μέσα σε αυτά δεν είναι ούτε το όμορφο πρόσωπο, ούτε το φιδίσιο κορμί, αλλά ούτε και η σεξουαλική επαφή.
Τα 3 στοιχεία της  γυναίκας που μένει αξέχαστη

Τρία είναι τα βασικά στοιχεία μιας γυναίκας για τα οποία έναςάνδρας θα «κολλήσει» μαζί της, και μέσα σε αυτά δεν είναι ούτε το όμορφοπρόσωπο, ούτε το φιδίσιο κορμί, αλλά ούτε και η σεξουαλική επαφή.

Αυτοπεποίθηση: Όταν η γυναίκα αισθάνεται καλά με τον εαυτό της,γίνεται πολύ όμορφη και κυρίως πολύ γοητευτική. Είναι ο αέρας που τηνπεριβάλλει και η αύρα που την περιτριγυρίζει.

Ανεξαρτησία: Η γυναίκα που δεν ξεχνάει τα πάντα για έναν άνδρα και πορεύεται μαζίτου, χωρίς να τον καταπιέζει, γίνεται σεβαστή. Οι άνδρες θέλουν να έχουν στο πλάιτου μια αξιοπρεπή γυναίκα.

Αποφασιστικότητα: Τα «πέρα δώθε» στη σκέψη και στην πράξη,κουράζουν τους άνδρες. Θέλουν να νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι και νααποφασίζουν εκείνοι, αλλά όταν συναντούν μία αποφασιστική γυναίκα νιώθουνασφάλεια. Βέβαια, δε χρειάζεται η γυναίκα να γίνεται αυταρχική ή τυρανική γιανα περνάει το δικό της.