ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικόνα- σοκ: η ανατομία του τραυματισμού του Σουμάχερ

Οι πιθανοί κίνδυνοι που διατρέχει η υγεία του "Σούμι" σύμφωνα με το AFP ( με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων) είναι γνωστικά προβλήματα και απώλεια μνήμης, παράλυση, απώλεια ισορροπίας και επιληψία ή ακόμα και θάνατος, κάτι που δεν αποκλείουν ακόμα οι γιατροί.
Εικόνα- σοκ: η ανατομία του τραυματισμού του Σουμάχερ

Ο βετεράνος Γερμανός πιλότος παραμένει σε τεχνητό κώμα εδώ και 4 ημέρες, μετά από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στην Ελβετία.



Τα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα έχουν οδηγήσει τους γιατρούς ήδη σε 2 επεμβάσεις για την αφαίρεση αίματος και για την εκτόνωση της ενδοκρανιακής πίεσης, αφαιρώντας τμήμα του πάνω μέρους του κρανίου του και κάνοντας τρύπησε στο πίσω μέρος.

Οι ιατρικές ενέργειες περιγράφονται από τη φωτογραφία που δημοσιεύει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Οι πιθανοί κίνδυνοι που διατρέχει η υγεία του "Σούμι" σύμφωνα με το AFP είναι γνωστικά προβλήματα και απώλεια μνήμης, παράλυση, απώλεια ισορροπίας και επιληψία ή ακόμα και θάνατος, κάτι που δεν αποκλείουν ακόμα οι γιατροί.

Το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, για πρώτη φορά από τη διακομιδή του Σουμάχερ, δεν προέβη σε συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση ξανά μόνο εάν σημειωθεί κάποια μεταβολή στην κατάσταση της υγείας του 44χρονου Γερμανού.

Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και newsbomb

Διαβάστε επίσης:

Γενέθλια στην εντατική για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Τραυματίστηκε προσπαθώντας να βοηθήσει ένα κοριτσάκι ο Σουμάχερ