ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άλλη μία «δολοφονία» ανασφάλιστου πολίτη από την κυβέρνηση

Άλλη μία «δολοφονία» ανασφάλιστου πολίτη κατάφερε η κυβέρνηση, με την πολιτική που ακολουθεί, καταγγέλει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.
Άλλη μία «δολοφονία» ανασφάλιστου πολίτη από την κυβέρνηση

Άλλη μία «δολοφονία» ανασφάλιστου πολίτη κατάφερε η κυβέρνηση, σύμφωναμε στοιχεία του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Αργά χθες το βράδυ το ΚοινωνικόΙατρείο, όπως αναφέρει, «πληροφορηθήκαμε ότι ο ένας από τους δέκα ασθενείς, τωνοποίων την κατάσταση δημοσιοποιήθηκε ήδη από τις 9 Δεκεμβρίου 2013 καιπαλεύαμε να νοσηλευτούν με διαδικασία επείγοντος σε δημόσιονοσοκομείο, έχασε την μάχη για την ζωή. Ο 66χρονος ασθενής ήρθε στο ιατρείο μαςστα μέσα Οκτωβρίου με συμπτώματα έντονου πόνου στον θώρακα και αιμόπτυση.Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις (αξονική) και έπρεπε άμεσα να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο για να διερευνηθεί η κατάσταση του. Δυστυχώς δεν καταφέραμε ναβρούμε δημόσιο νοσοκομείο που θα τον δεχτεί χωρίς κόστος, αφού αδυνατούσενα ανταποκριθεί οικονομικά».


Έτσι στις 9 Δεκέμβρη 2013, συνεχίζει τοΜητροπολιτικό Ιατρείο, κάνουμε την πρώτη μας έκκληση προς το ΥπουργείοΥγείας και επειδή δεν είχαμε απάντηση

επανερχόμαστε εκ νέου στις 20Δεκέμβρη 2013 τονίζοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι στα πρόθυρα ναχάσουν την ζωή τους. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος ασθενής άντεξε μέχρι τις 30Δεκέμβρη 2013. Άλλο ένα σπίτι ανασφάλιστου συμπολίτη μας έκλεισε. Άλλοςένας πολίτης ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις τωντελευταίων 4 ετών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη την 10η θέση στηναναλυτική λίστα των ασθενών μας με επείγουσες καταστάσεις, που στείλαμε χθεςβράδυ στο Υπουργείο, καταλαμβάνει άλλος ασθενής. Ας ελπίσουμε αυτοί να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης.



Η λίστα του Μητροπολιτικού Ιατρείου, περιλαμβάνει οκτώ (8) ασθενείς με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, ένα (1) με ανεύρυσμααορτής και έναν με λέμφωμα non hodgkin που έχει άμεση ανάγκη ειδικήςχημειοθεραπείας.

Ως πότε όμως οι ιθύνοντες του ΥπουργείουΥγείας, τονίζει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο, θα βάζουν τις ζωές ΟΛΩΝ μαςσε κίνδυνο και θα κόβουν κονδύλια που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για το δημόσιο σύστημαυγείας; Χθες κηδεύτηκε ο 66χρονος, από αύριο όλοι μας θα εντείνουμε τοναγώνα για να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ οι γενοκτόνες αυτές πολιτικές. Αυτοί πουδολοφονούν ευάλωτους πολίτες θα λογοδοτήσουν πολύ σύντομα.

Ο κ. Γιώργος Βήχας, καρδιολόγος-εθελοντής ιατρός τουΜητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου, μίλησε για το τραγικό περιστατικό στοραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».



http://www.youtube.com/watch?v=OsegIPfhCI0