ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η θέα του γυναικείου στήθους κάνει τους άνδρες πιο υγιείς

Για έναν άνδρα η θέα του γυναικείου στήθους, ισοδυναμεί με 30 λεπτά αεροβικής άσκησης! Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει γερμανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine.
Η θέα του γυναικείου στήθους κάνει τους άνδρες πιο υγιείς

Για έναν άνδρα η θέα του γυναικείου στήθους, ισοδυναμεί με30 λεπτά αεροβικής άσκησης! Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει γερμανική μελέτη πουδημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine.

Κοιτάζοντας ένας άνδρας το στήθος των γυναικών για λίγαλεπτά την ημέρα, είναι καλύτερο για την υγεία του ακόμα και από το να πηγαίνειστο γυμναστήριο.

”Μόλις 10 λεπτά την ημέρα παρατήρησης ενός προικισμένουγυναικείου στήθους, ισοδυναμεί με 30 λεπτά αεροβικής”, δηλώνει η εξειδικευμένησε θέματα γήρανσης και επικεφαλής της μελέτης Κάρεν Γουέθερμπυ.

Η μελέτη διήρκησε 5 χρόνια και ο στόχος ήταν η παρακολούθησητων επιπτώσεων στην υγεία των ανδρών όταν παρατηρούν ένα πλούσιο μπούστο.



Βρέθηκε λοιπόν, ότι οι άνδρες που παρατηρούσαν γυναικείαστήθη σε καθημερινή βάση, είχαν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση και βραδύτερουςρυθμούς παλμού, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου.



Η Δρ Weatherby όπως εξηγεί “η σεξουαλική διέγερση βελτιώνειτην κυκλοφορία του αίματος και η θέα ένος γυναικείου στήθους, κάνει τους άνδρεςπιο υγιείς. Οι άνδρες άνω των 40 ετών μπορούν να περνάνε τουλάχιστον 10 λεπτάκαθημερινά θαυμάζοντας ένα στήθος μεγέθους D-cup ή και μεγαλύτερο."



Διαβάστε επίσης



Έρευνα: Γιατί οι άνδρες έχουν εμμονή με το γυναικείο στήθος;