ΕΙΔΗΣΕΙΣ

MeDynamic: το στήριγμα για Βιοϊατρικές σχολές στην Αγγλία

Σεμινάρια για μαθητές που επιθυμούν να σπουδάσουν σε Βιοϊατρικές σχολές στην Αγγλία, πραγματοποιεί η MeDynamic. 

MeDynamic: το στήριγμα για Βιοϊατρικές σχολές στην Αγγλία

Η εισαγωγή στις περιζήτητες σχολές των πιο γνωστών Βρετανικών Πανεπιστημίων, όπως όλοι γνωρίζουμε, απαιτεί εξαιρετικήπροετοιμασία τόσο για τη φάση των εξετάσεων, όσο και για τη διαδικασία τηςσυνέντευξης.

Τα σεμινάρια "Get into UK Medical Schools" που διοργανώνει η εταιρία MeDynamic αποτελούν το πρώτο βήμα πουπρέπει να κάνουν όλοι οι Έλληνες μαθητές που επιθυμούν να βρουν μια θέση στις βιοϊατρικές σχολές της Αγγλίας.

Οι ημερίδες είναι άριστα σχεδιασμένες, ώστε να:

1. Παρέχουν την απαραίτητη γνώση του Αγγλικού Συστήματος Ιατρικής Εκπαίδευσηςκαι Εργασίας και να απαντούν μεεπάρκεια σε βασικά ερωτήματα και απορίες.

2. Καλύπτουν τις ανάγκες τόσο εκείνων πουαναζητούν θέση σε Ιατρικές σχολέςόσο και σχολές Οδοντιατρικής, Βιολογικού, Φαρμακευτικής, και Κτηνιατρικής.

3. Σε βοηθήσουν να οργανώσεις σωστά την αίτησηκαι το βιογραφικό σου, ναστοχοθετήσεις τις φιλοδοξίες σου με τρόπο ρεαλιστικό και αποδοτικό, και νααποφύγεις την κατασπατάληση χρημάτων και ενέργειας σε άσκοπες κινήσεις.

Η MeDynamic σε συνεργασία με την Medic Journey International, (εταιρία που έχει διοργανώσει δεκάδες σεμινάρια σε Αγγλία και Dubaiκαι έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.000 μαθητές να εισαχθούν σε ΑγγλικάΠανεπιστήμια) διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο προετοιμασίας για την εισαγωγήσε Βιοϊατρικές σχολέςΒρετανικών Πανεπιστημίων.

Το σεμινάριοθα λάβει χώρα την 8ηΦεβρουαρίου 2014, ημέρα Σάββατο, στο ξενοδοχείο Best Western Ilisia Hotel στην Αθήνα!

Πατήστε εδώ και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες, για να κάνετε την κράτησή σας, αλλά και να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα τηςημερίδας και γενικότερα το ημερολόγιοτων σεμιναρίων της MeDynamic.