ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε ποιο είναι το καλύτερο δώρο αγάπης!

Δεν «χρειάζονται» πανάκριβα κοσμήματα οι γυναίκες για την  ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με μία νέαβρετανική δημοσκόπηση. Ένα φιλί και ένα μπουκέτο λουλούδια είναι αρκετά!
Δείτε ποιο είναι το καλύτερο δώρο αγάπης!

Δεν «χρειάζονται» πανάκριβα κοσμήματα οι γυναίκες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με μία νέαβρετανική δημοσκόπηση. Ένα φιλί και ένα μπουκέτο λουλούδια είναι αρκετά!

Από την πλευρά τους, οι άνδρες φαίνεται πως είναιευτυχισμένοι με ένα φιλί και ένα ρομαντικό δείπνο, ενώ σχεδόν ένας στους δέκαδεν θα έλεγε «όχι» στα λουλούδια.

Ωστόσο, οι σχεδόν 5.000 άνδρες και γυναίκες, που συμμετείχανστη δημοσκόπηση, ανέφεραν πως ένα φιλί είναι το πιο σημαντικό δώρο, ενώ ταλουλούδια είναι το «δεύτερο» καλύτερο δώρο για το 65% των γυναικών.

Το 17% «παραπονέθηκαν» πως ουδέποτε ο σύντροφός τους τούςέχει προσφέρει λουλούδια.

Παράλληλα, το 63% των γυναικών και το 58% των ανδρώνανέφεραν ότι ένα θερμό μήνυμα στο κινητό είναι «πολύτιμο», ενώ το 84% τωνανδρών είπαν ότι ιδιαίτερα σημαντικό δώρο γι’ αυτούς είναι ένα ρομαντικό δείπνομε τη σύντροφό τους, με το 73% να προτιμούν να γίνει στο σπίτι.

«Τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν ότι πολλές από τις μικρέςπράξεις που σημαίνουν πολλά για άντρες και γυναίκες δεν κοστίζουν τίποτα»,δήλωσε η ψυχολόγος δρ Ντόνα Ντώσον, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση.

«Παρότι τα ευρήματα υποδηλώνουν διαφορές ανάμεσα στα δύοφύλα, το κοινό σημείο είναι η μεγάλη ανάγκη για μικρές, τρυφερές κινήσειςτρυφερότητας, όχι μόνο όταν υπάρχει λόγος, όπως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,αλλά και όταν δεν υπάρχει», πρόσθεσε.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό τηςασφαλιστικής εταιρείας ΑΧΑ.